Weerbericht:
Vooral in de kustgebieden veel zon, elders af en toe zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Klappen na opmerking voetbalshirt

Toegevoegd: 28-08-2014, 12.03 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een opmerking over een voetbalshirt heeft woensdagavond in Vlissingen geleid tot een mishandeling. De dader is opgepakt.

Een 41-jarige man uit de gemeente Veere deelde rond 20.00 uur op het Bellamypark klappen uit aan een 19-jarige Vlissingen. Aanleiding was een opmerking van het slachtoffer over het voetbalshirt van de verdachte. Ter plekke geroepen agenten hielden de vechtersbaas aan.

De Vlissinger zou door de verdachte in het gezicht zijn geslagen. Hij hield een bloedneus en gezwollen gezicht aan het voorval over. De 41-jarige kon na verhoor met een proces-verbaal op zaak weer naar huis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Madelief (3-9-2014 om 14:06)
Eigen schuld, dikke bult! Dr zal inderdaad wel meer aan hebben meegespeeld behalve het voetbal shirtje, laat iedereen lekker in zijn haar waarde, als iemand zn voetbalshirtje je niet aanstaat kijk je toch lekker de andere kant op! Tsjonge jonge, wat een zeikwereld leven we in!! Moeilijke mensen tegenwoordig, kunnen over alles zeiken!
Frank (29-8-2014 om 20:35)
Ach toe criminaliteit. Vroeger was slaan gewoon nodig af en toe. Dan praatte je daar niet over. Ff een koud washandje en klaar is kees. Ken je plek weet je plaats. Nu komt het in het nieuws. Kom nooit aan iemands voetbalclub of familie en doe je niet slimmer voor dan je bent. Zo werkt het nu eenmaal. Jammer van de rechtsvervolging.
Ivan (29-8-2014 om 16:33)
Ik zat op het terras naast het incident, het was niet de eerste opmerking die de 19-jarige maakte. Het begon met het voetbalshirt en eindigde met opmerkingen richting familie.
Vlissinger (29-8-2014 om 13:34)
O wat zijn de oordelen weer niet van de lucht dat deze man met zijn 41 jaar deze "onschuldige" blaag van 19 jaar "mishandeld" heeft. Iemand er wel eens bij stil gestaan wat voor opmerking deze "onschuldige" blaag gedaan heeft?
angie (29-8-2014 om 12:58)
Als je als 41-jarige volwassen man iemand mishandeld omdat ie een opmerking maakt over je shirt, sorry hoor, maar mss heb je dan gedragstherapie nodig.
Marcel (29-8-2014 om 12:22)
Hoe cru het ook is, toch ben ik het met dhr Z.Eiker eens. Wie zijn billen brand moet op de blaren zitten luid een oud maar zeer toepasselijk spreekwoord. Om nou meteen het broekkie met zn grote waffel zn babyfaceje te verbouwen gaat toch wat ver. Maar dat is een risico wat je neemt als je denkt dat je alles maar tegen iedereen kan zeggen. Eens kom je de verkeerde tegen en dit was dus zijn wijze les. Ik hou het op een uit de kluiten gewassen opvoedkundige tik.