Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 38 km

Fietsers op de bon in Middelburg

Toegevoegd: 29-08-2014, 13.10 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Agenten hebben donderdag een verkeerscontrole gehouden in de Lange Delft en Langeviele in Middelburg. In totaal kregen 51 personen een bekeuring omdat ze fietsten in een voetgangersgebied.

De politie kreeg klachten van omwonenden en winkeliers dat er sprake is van overlast van fietsers in het voetgangersgebied.

Samen met bijzondere opsporingsambtenaren van de gemeente werd er tussen 14.00 uur en 16.15 uur gecontroleerd. Er werden 51 bekeuringen uitgeschreven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (29-8-2014 om 23:57)
Als ze nou ook eens al die voetgangers bekeuren die bij de AH aan de Pottenbakkerssingel over het fietspad lopen, dan zij ze pas goed bezig.
een gast (29-8-2014 om 23:23)
de lange delft is nog redelijk breed . voor de winkels in middelburg zuid is een trottoir en daar rijden ze met fietsen brommers en scooters en daar ziet men nooit politie [ in burger want dan vallen ze niet zo op] om dit probleem eens goed aan te pakken en dan niet waarschuwen . maar direct bekeuren dan laten ze het misschien en kunnen de voetgangers weer veilig op het trottoir lopen.
Middelburger (29-8-2014 om 23:21)
Veel fietsers zijn er aan gewend geraakt dat je overal mag fietsen dus doen ze het ook. Het is niet meer dan logisch dat er niet gefietst mag worden in deze straten en dat dit dan ook gehandhaafd wordt. In de Kalverstraat in Amsterdam heb ik ook nog nooit iemand zien fietsen. En als er één stad is in Nederland waar men denk alles te mogen doen.....!
terroronbatteries (29-8-2014 om 22:31)
@andre: maar irritant zijn ze wel.. vanmiddag ook weer 3 van die maniakken, en kijken of ze in een Ferrari zitten hè.. nee die kweken weinig sympathie!
Herrie (29-8-2014 om 21:50)
Wim: Dat doen sommige fietsers omdat ze zich niet veilig voelen op het wegdek waar ook auto's rijden. Het is er ook te smal hé voor fietsers én auto's van twee kanten. Foutje van gem. Vlissingen, had (veel) breder gemoeten. Maar ja men koos voor een heel breed voetpad bij de "residence", Broadway zeg maar, voor de upperclass.
maarten (29-8-2014 om 20:39)
onze gasten (toeristen) zijn bijna thuis en nu gaan ze handhaven! Hiermee hadden ze in april mee moeten beginnen, dan hadden onze gasten Middelburg nog veiliger kunnen bezoeken zonder gescheld en geschreeuw. Ga zo door dan kan iedereen er aan wennen.
Cookie-instellingen beheren