Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
86 files van totaal 309 km

Fietsers op de bon in Middelburg

Toegevoegd: 29-08-2014, 13.10 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Agenten hebben donderdag een verkeerscontrole gehouden in de Lange Delft en Langeviele in Middelburg. In totaal kregen 51 personen een bekeuring omdat ze fietsten in een voetgangersgebied.

De politie kreeg klachten van omwonenden en winkeliers dat er sprake is van overlast van fietsers in het voetgangersgebied.

Samen met bijzondere opsporingsambtenaren van de gemeente werd er tussen 14.00 uur en 16.15 uur gecontroleerd. Er werden 51 bekeuringen uitgeschreven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
machinist (29-8-2014 om 20:31)
Goede actie. Regels zijn regels.
Gea (29-8-2014 om 19:57)
Ach, de mensen leren het NOOIT, de jeugd blijft ook zo dwars, steken gewoon hun middelvinger omhoog, je wordt uitgevloekt, je krijgt een grote snauw, respect is tegenwoordig nergens meer te vinden. Kom maar op hoor, de boete's kunnen niet HOOG genoeg zijn!!
fietser (29-8-2014 om 18:35)
snap dat niet hoor, in veel 'grotere' steden laten ze de fietsers wel toe en hier kan het niet. Als mensen met de fiets aan de hand of met een kinderwagen, rollator, scootmobiel/rolstoel door een drukke straat moeten is het ook wat, ze raken je benen, kinderen rennen opeens naar de andere kant. Neem nu een smalle straat als in Terneuzen, dat het daar niet mag is nog aan te nemen. In Axel heeft men zelfs weer auto's toegestaan. Zo zijn er plenty mogelijkheden. Waar is in hemelsnaam de verdraagzaamheid gebleven?
Kees (29-8-2014 om 18:08)
Goede actie . Iedere dag doen. Ook in Goes waar je gewoon omver wordt gereden. Prima politie.
Gitta (29-8-2014 om 17:33)
En wanneer gaan ze die schooljeugd eens bekeuren die met 4 man naast elkaar het fietspad in bezit hebben? Je wordt gewoon de berm ingereden. Een ergernis....!! Ze vertikken het om aan de kant te gaan en lachen zich een ongeluk als je bijna je evenwicht verliest. Heel goed dat ze bonnen uit delen. Fietsers horen niet tussen het winkelende publiek door te racen.
Ben (29-8-2014 om 17:07)
mooi zo , hoe vaak ik het niet meemaak dat er botweg een fietsbel achter me klinkt als ik in de stad loop en dan een boze fietser zien als ik niet aan de kant ga.
Cookie-instellingen beheren