Weerbericht:
Zonnig en warm, morgen overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Fietsers op de bon in Middelburg

Toegevoegd: 29-08-2014, 13.10 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Agenten hebben donderdag een verkeerscontrole gehouden in de Lange Delft en Langeviele in Middelburg. In totaal kregen 51 personen een bekeuring omdat ze fietsten in een voetgangersgebied.

De politie kreeg klachten van omwonenden en winkeliers dat er sprake is van overlast van fietsers in het voetgangersgebied.

Samen met bijzondere opsporingsambtenaren van de gemeente werd er tussen 14.00 uur en 16.15 uur gecontroleerd. Er werden 51 bekeuringen uitgeschreven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vin (1-9-2014 om 12:13)
Net als wat Richardus zegt. Politie moet niet alleen scholieren beboeten maar ook de ouderen .Het zijn niet altijd de jongeren die overlast veroorzaken. En ja, niet af en toe boetes uitdelen, wees hier concequent in, altijd dus!
andre (30-8-2014 om 17:29)
terror on baatteries, dit zijn nu eenmaal de regels ik mag met een scootmobiel op de stoep rijden al is de snelheid die ik mag rijden dan 6 km Als ik kan rij ik altijd over het fietspad en mag daar 15 km volgens de gemeente middelburg dat er voetgangers op het fietspad gaan lopen is hun zaak Als je de toestand bij ah bekijkt dan staan de fietsen op de stoep maar loopt iedereen op het fietspad een bezopen zaak dus. aan de overkant langs de singel is alles fietspad geworden hier gaan nog doden vallen aar een scootmobiel mag overal rijden en als u het daar niet mee eens ben dan moet u bij de gemeente middelburg wezen die maakt deze regels
wendy (30-8-2014 om 16:37)
Als ze dan ook even alle voetgangers op de bon slingeren die midden op het fietspad lopen en niet aan de kant gaan als je netjes je bel gebruikt..... zoals bijv bij de AH.... En als je er wat van zegt in de trant van "he het is een fietspad, let ff op wat je doet" krijg je een grote mond terug en niet alleen van de jeugd ook van oudere mensen ( lees bejaarden) Nu niet alleen de fietsers aan pakken die fout zijn, ook de voetgangers. ..
Fietser Co (30-8-2014 om 11:24)
Prima actie. Hopelijk gebeurt dat in de Sint Janstraat ook eens. Fietsers banen zich ook hier na 11.00 uur al-bellend een weg door het winkelend publiek, wat vaak maar nauwelijks goed gaat. Gelukkig zijn er ook nog fietsers die wél naar de verkeersborden kijken.....keurig de fiets aan de hand. Maar dan ontstaat het volgende ''probleem'': waar parkeer ik mijn fiets? Voor de etalage van een winkel waar ik niets te zoeken heb, omdat ik bij zijn buurman moet zijn? Of toch maar voor (of zelfs tegen!) de voordeur van een woonhuis? Heb ergens gelezen dat Middelburg meedoet aan de ''race'' voor de meest fiets-vriendelijke stad van Nederland. Neem aan dat dat voor de fietsers bedoeld is. Maar vergeet daarbij ook de inwoners en ondernemers niet!!!
do (30-8-2014 om 11:11)
Heeeeeeee Heeeeeeeee eindelijk!!!!!!!
R (30-8-2014 om 11:05)
Op plekken waar je wel mag fietsen gaan wandelaars midden op de weg lopen en kijken je pissig aan als je belt ... terwijl je daar mag fietsen... dus ..andersom kan het ook beter...