Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind. Maandag buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Hoden Abdullahi Haji uit Koudekerke vermist

Toegevoegd: 29-08-2014, 13.12 uur
Honden verdween kort na aankomst in ons land.
Honden verdween kort na aankomst in ons land.
© Foto: Politie Zeeland / HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Sinds 13 juli wordt Hoden Abdullahi Haji uit Koudekerke vermist. Dat meldt de politie. Hoden komt uit Somalië en verbleef nog maar kort in ons land toen ze verdween. Hoden kwam namelijk op 8 juli aan in Nederland.

Op 13 juli heeft zij haar huis in Koudekerke verlaten en is niet teruggekeerd. Het is niet bekend welke kleding zij droeg. De vrouw is circa 170 cm lang, heeft donkerbruin haar en bruine ogen.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jantje (30-8-2014 om 21:10)
geheel eens met winged...laat de regering en ons koninklijk huis eerst maar voor ons eigen volk zorgen want hoeveel bejaarden zitten weg te verpieteren?omdat ze ziek zijn en weerloos... doordat ze alleen thuis wonen terwijl ze het eigenlijk een plaats in een verzorgingshuis verdienen?en hoeveel mensen zijn er die niet door eigen schuld werkloos zijn geraakt?en zo kunnen we nog wel doorgaan..daarom vliegen de ziektekostenverzekeringen ook omhoog enz..en iemand die hier maar in nederland komt word alles voor betaald plus gratis inrichting,fietsen.uitkering enz terwijl ze niet eens nederland kunnen spreken..ik zeg eerlijk ..eerst eigen volk en wie wilt weglopen en zo snel hier uit nederland ...blijf voorgoed weg
Trudie (30-8-2014 om 17:52)
Wat n debiele reakties hier, misgunners. Hoop dat er niks ergs is met deze mevr en dat ze snel terecht is. Doel dat dit bericht hier staat is dat misschien iemand info heeft over deze mevr of haar gezien heeft.. Niet om te janken over je onvrede of jaloezie op mensen die hebben moeten vluchten uit hun eigen vertrouwde omgeving .. Echt iets om jaloers op te zijn. Bah bah
D (30-8-2014 om 14:34)
Ze zal wel in een opvangtehuis oid hebben gezeten. Een huis krijg je niet zomaar. Wel een beetje kansloos als je op zo'n vrouw jaloers bent dat ze een "huis" heeft. Ze zal wel geen familie hier hebben en is misschien in contact geweest met familie elders of ergens anders naar gevlucht zijn.
p van j (29-8-2014 om 22:21)
Hoezo huis in Koudekerke ? Nu al na net in nederland te zijn al een huis ? Wat ik erg vind is de mensen die echt hulp nodig hebben in somlie, gaza, irak, ukraine en dat soort landen die hebben geen geld om hier te komen of te vluchten..waarom laat men asiel-zoekers toe als de problemen niet opgelost worden daar ? je kunt niet de hele wereld naar nederlnad halen omdat ze zielig zijn ! Regeringen moeten problemen in landen oplossen en niet verschuiven naar ander land want dat kost ons weer geld wat te nkoste gaat van onze samenleving..Begrijp er niks van, je kunt rustig met 100.000 militairen tegelijk probleem figuren uit een land verjagen of afzetten..Waarom mogen die mensen geen geluk in hun eigen land ???
Winged (29-8-2014 om 20:09)
Ik snap het niet helemaal, de dame in kwestie komt op 8 juli aan in Nederland. Verlaat op 13 juli haar huis in Koudekerke. In een tijdsbestek van 5 dagen heeft deze dame een woning in Nederland. Mijn klomp breekt..... Ik ben al een X-aantal jaren bezig een huurwoning te verkrijgen. Steeds 0 op het request. Ik ga mijn naam laten veranderen.... en gedurende een aantal weken onder de zonnebank liggen. Mischien dat het helpt... Maaar goed... Ik hoop dat er met de dame die verdwenen is niks bijzonders aan de hand is.......
t is wat (29-8-2014 om 14:14)
Ik hoop dat zij snel terecht komt... En niet in handen is gevallen van mensen die niets goeds van plan zijn..