Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en een enkele bui, morgen regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Drugsdealer aangehouden in Hulst

Toegevoegd: 29-08-2014, 13.21 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft donderdagavond een 33-jarige man uit Hulst aangehouden. Hij wordt er van verdacht vanuit zijn woning in de binnenstad in hard- en softdrugs te handelen.

Agenten hielden eerder op de avond enkele klanten van de man aan. Zij waren in het bezit van een gebruikershoeveelheid drugs. De klanten deden afstand van de drugs en werden na verhoor in vrijheid gesteld.

Later, 
rond 21.45 uur, vond een doorzoeking plaats van de woning waarbij een drugshond werd ingezet. In het pand werden een hoeveelheid hard- en softdrugs aangetroffen en in beslag genomen. Ook werd er geld gevonden en ook dat werd in beslag genomen.

De 33-jarige verdachte werd overgebracht naar Torentijd in afwachting van verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750