Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Reanimatie Schotsman Kamperland

Toegevoegd: 29-08-2014, 18.34 uur
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - De hulpdiensten zijn vrijdag aan het begin van de avond met behoorlijk wat voertuigen uitgerukt voor een melding van een reanimatie op De Schotsman bij Kamperland.

De patiënt bevond zich bij een woning aan de Zwanenlaan. De brandweer kwam ter plekke om assistentie te verlenen aan de ambulancedienst. Ook de politie kwam ter plaatse. Die zette de Zwanenlaan af met linten. Eerder schermde de brandweer het slachtoffer al af met zeilen.

De patiënt is met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. 
Het opgeroepen Rotterdamse Mobiel Medisch Team (MMT) is niet ter plaatse geweest.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Heidi van den Heuvel (30-8-2014 om 09:57)
Misschien een tip voor iedereen met een reanimatie diploma om zich aan te melden bij Hartveilig wonen zodat iedere burger met een diploma kan worden opgeroepen. Het kan net het verschil uitmaken tussen leven en dood.
Cookie-instellingen beheren