Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zuurstofflessen gestolen van bedrijfsterrein

Toegevoegd: 31-08-2014, 11.13 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - In 's-Heer Arendskerke heeft de politie zaterdagochtend twee mannen aangehouden. Zij zouden bij een bedrijf zuurstofflessen hebben gestolen.

Een alerte getuige zag de twee rond 11.00 uur op bedrijfsterrein Eindewege aan de Noordweegseweg. Zij waren op dat moment bezig om de flessen in een auto te laden. De getuige vertrouwde de zaak niet en belde de politie. Die zag op haar beurt bij aankomst de mannen net wegrijden. Een stopteken volgde en de politie hield de twee ter plekke aan op verdenking van diefstal.

Het duo is overgebracht naar Torentijd voor verhoor. Het gaat om een 48-jarige man uit Goes en een 27-jarige man uit 's-Heer Hendrikskinderen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750