Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Arrestaties na schermutseling Tholen

Toegevoegd: 31-08-2014, 13.38 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - In de Dalemsestraat in Tholen zijn zaterdagavond drie mannen aangehouden na een schermutseling. Niemand raakte ernstig gewond.

Agenten kregen de melding van de ruzie rond 23.50 uur binnen. Een beveiligingsmedewerker had een 31-jarige man uit Sint-Annaland aangehouden omdat hij op de Hoogstraat een kunststof terrasstoel zou hebben vernield. De 31-jarige gaf aan dat de 57-jarige beveiliger hem zou hebben geslagen.

Vervolgens zou een 29-jarige man uit Sint-Annaland dreigende woorden naar de beveiliger hebben geroepen. De drie betrokken mannen werden aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar het incident en de betrokkenheid van de verdachten hierin.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren