Weerbericht:
In het noordoosten eerst mogelijk glad. Verder bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Ernstig ongeluk Zeelandbrug Zierikzee

Toegevoegd: 01-09-2014, 10.53 uur - Update: 01-09-2014, 16.26 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Nabij de oprit naar de Zeelandbrug (N256) bij Zierikzee is vanmorgen een 16-jarige inwoner van Zierikzee zwaargewond geraakt bij een aanrijding.

Volgens de politie deed zich rond 10.40 uur op de Weg naar de Val nabij het voormalige restaurant een aanrijding plaats tussen een auto en een persoon. De ambulancedienst kreeg assistentie van de traumahelikopter uit Rotterdam.

Even na 11.00 uur landde de traumahelikopter en werd de Zeelandbrug afgesloten voor het verkeer. Het verkeer vanuit de richting van Goes (N256) kon omrijden via Noord-Beveland. Verkeer vanaf de Grevelingendam (N57) werd aangeraden via de Oosterscheldekering bij Neeltje Jans te rijden. Verkeer komende uit de richting van Bruinisse kon dezelfde route volgen.

Het slachtoffer werd met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis in Rotterdam. Hij verkeert volgens de politie niet in levensgevaar. De oorzaak van de botsing is nog niet bekend. De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht om de oorzaak van de aanrijding te achterhalen. Rond 12.15 uur was de Zeelandbrug weer open voor het verkeer. De 67-jarige automobilist uit Hoogeveen is voor het afleggen van een verklaring overgebracht naar het politiebureau.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
w de vries (5-9-2014 om 20:27)
zou de snelheid daar niet aangepast moeten worden ?
Schouwenaar (5-9-2014 om 18:38)
Het is heel erg wat er gebeurd is, Maar de reacties slaan nergens op er zit daar een bushalte dus zullende soms mensen over moeten steken!! Dus als je de situatie niet weet ga dan ook geen onzin verkopen over vangrail klimmen en wat moet een voetganger daar! Sterkte voor de persoon in kwestie !
zierikzee (3-9-2014 om 22:44)
Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd! Mensen hebben een oordeel en een mening! Niet wetende wat er allemaal gaande is, wij wensen de familie heel veel sterkte en kracht toe, en natuurlijk de bestuurder van de auto!
jaapverkeer (2-9-2014 om 21:26)
Deze dodenweg moet eigenlijk eens 4 baans worden. Deze weg is toch een regelrechte ramp? Leg er exact zo'n brug naast, maar dat zal wel weer niet mogen van de vogelaars. Die bestuurder kwam uit het oosten vh land dus zal waarschijnlijk niet te hard hebben gereden want mensen die niet bekend zijn op deze brug rijden meestal zo'n 70. Het is er verboden voor voetgangers.
t is wat (2-9-2014 om 19:46)
Idd apart dat hij daar overstak. Beterschap iig en sterkte voor de chauffeur, want dat verwacht je niet op zo'n weg....
Bakkertjebruin (2-9-2014 om 08:54)
Tsja, als daar de weg oversteekt neem je wel erg veel risico.
Cookie-instellingen beheren