Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij vechtpartij in café

Toegevoegd: 02-09-2014, 16.32 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Bij een vechtpartij in een café aan de Grote Markt in Hulst zijn zondagavond twee personen gewond geraakt. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen van het incident.

In het café waren rond 21.15 uur ruim 30 bezoekers aanwezig. Door nog onbekende oorzaak ontstond een knokpartij, waarbij onder andere met glaswerk werd gegooid. Een 21-jarige inwoner van Hulst liep daardoor een snijwond op aan zijn gelaat. Hij heeft aangifte gedaan. Een 47-jarige plaatsgenoot liep kneuzen op. Het gewonde tweetal moest in het ziekenhuis worden behandeld. De politie is gestart met een onderzoek en heeft inmiddels enkele getuigen gesproken. Dit heeft nog niet geleid tot een volledig beeld en de rol van de deelnemers aan de vechtpartij.

De politie verzoekt mensen die getuige zijn geweest van de vechtpartij contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem kan dit via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren