Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Agenten houden pinpasdief aan

Toegevoegd: 03-09-2014, 12.01 uur
Door: Rolf de Feijter

RILLAND - Een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland is aangehouden in verband met de diefstal van een pinpas. De verdachte werd door drie agenten herkend.

De verdachte zou op 8 juli in Rilland betrokken zijn geweest bij de diefstal van een pinpas. Een 87-jarige man was daarbij het slachtoffer. Vermoedelijk werd de pas hem door zakkenrollerij afhandig gemaakt. Met die pas is vervolgens op diverse locaties geld opgenomen.

Beelden van de pintransacties met daarop de mogelijk dader zijn vervolgens getoond in verschillende politiebriefings. Drie agenten herkenden de man. Ze herinnerden zich dat ze de dief al eens eerder waren tegen gekomen. De man is gisteren in opdracht van de officier van justitie buiten heterdaad aangehouden in Roosendaal. Hij is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (4-9-2014 om 07:22)
Zie je wel wij kunnen de politie niet missen zo je ziet weer zeer goed om de juiste persoon aan te houden een grootte pluim voor deze polities
un echte zeeuw (3-9-2014 om 17:34)
Een pluim voor die agenten, nu nog berechten.....
mozes (3-9-2014 om 17:24)
net gelezen in de krant, pinnen moet het gaan winnen van cash. denk dat ik nog een tijdje mijn muntjes blijf gebruiken.
Alfons (3-9-2014 om 17:07)
Muller. ik ben het met je eens. Hij zal een flutstrafje krijgen en de oude eerlijke man is de pineut. Zo gaat dat in Nederland. Wanneer wordt het is anders. Eerlijke mensen belonen en raddraaiers straffen, want nu is het andersom. Goede partij kiezen en niet wat er nu zit.
E Muller (3-9-2014 om 12:19)
Goed werk vd politie ,helaas weer een bejaarde die het slachtoffer is en die nooit zijn geld terug zal zien ......de dief heeft geen vaste woon en verblijfplaats dus zal dan ook -normaal gesproken- niet over een uitkering kunnen beschikken ,en krijgt een flutstrafje .........en de bejaarde is de pineut In en in triest ,maar de politie in ROOSENDAAL heeft fantastisch werk geleverd !
Cookie-instellingen beheren