Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hond gestolen bij bedrijf Wilhelminadorp

Toegevoegd: 03-09-2014, 16.45 uur - Update: 04-09-2014, 09.23 uur
Door: Rolf de Feijter

WILHELMINADORP - Een hond en zijn baasje zijn weer met elkaar herenigd nadat het beest afgelopen zondag werd gestolen terwijl de 33-jarige eigenaar bezig was met schoonmaakwerkzaamheden bij zijn bedrijf aan de Eerste Deltaweg bij Wilhelminadorp.

De eigenaar meldde vandaag rond 13.30 uur dat het dier in Dreischor in een achtertuin zat. Politie en dierenambulance kwamen ter plaatste. De agenten haalden de 12 weken oude Rottweiler uit de tuin. Een medewerker van de dierenambulance kon de chip van het dier uitlezen. Daaruit bleek dat het om de gestolen hond ging.

Een 50-jarige bewoner van het pand is aangehouden. Baasje en pup zijn herenigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
moeders (4-9-2014 om 12:10)
Zo zie je weer eens hoe belangrijk het is om je dier zo vroeg mogelijk te laten chippen. Ik ben blij dat het dier weer terug is bij de rechtmatige eigenaar. Een pup van die leeftijd is best een aardige euro waard zal de dief hebben gedacht, maar de emotionele waarde ligt voor de baas vele malen hoger, maar dat vind men niet belangrijk.
Dirgni (4-9-2014 om 09:06)
Ongelofelijk, mensen moeten met hun handen van je spullen afblijven en ZEKER van je huisdier!! Je spoort echt niet als je iemands huisdier steelt. In Sluiskil is een hondje gestolen, waarna de dief dit te koop aanbied op Facebook. Te gek voor woorden! Ik zou gek van woede worden als ze mijn hond zouden meenemen...en dus niet voor mezelf instaan...Het zou een ander verhaal zijn, als een dier mishandeld wordt of niet goed wordt verzorgd, maar dan neem je niet het recht in eigen hand en schakel je de politie in. Echt ik heb hier geen woorden voor. De dief maar een vette bekeuring geven en langs sturen bij een psycholoog.
peter (4-9-2014 om 08:58)
tegenwoordig is er ook niks meer veilig, nu ook al een hond stelen, dit is toch te gek voor woorden. hopen dat die man een flinke straf krijgt, maar dat zal wel niet, de wetgeving in nederland is zo krom als een hoepel.
Rakker (4-9-2014 om 08:05)
In wat voor maatschappij leven we tegenwoordig....nu is het een hond, straks zijn het je kinderen. Vastzetten die malloot!
Leon (3-9-2014 om 23:44)
Zou als ik een hond zou hebben deze een gps zender aan de riem doen. Weet je precies waar hij uithangt.
Yes goed nieuws (3-9-2014 om 21:55)
Yes das nog eens goed nieuws
Cookie-instellingen beheren