Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 246 km

Weer fietsers bekeurd in Middelburg

Toegevoegd: 05-09-2014, 14.41 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In navolging van eerdere controle-acties heeft de politie donderdag in het centrum van Middelburg opnieuw tientallen fietsers bekeurd.

De controle vond donderdagmiddag plaats in de Lange Delft. In totaal 63 personen kregen een boete voor het fietsen in een voetgangersgebied. Agenten hebben samen met bijzondere opsporingsambtenaren van de gemeente tussen 14.00 en 17.00 uur in deze winkelstraat gecontroleerd.

Deze controle is een reactie op klachten van omwonenden en winkeliers over overlast van fietsers in het voetgangersgebied. Er zijn hoofdzakelijk fietsers bekeurd. Een snorfietser heeft een proces-verbaal gehad voor het rijden zonder rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eekhorf (7-9-2014 om 10:15)
Hopelijk wil er ook eens een serieuse controle komen op het meiveld? Je word als je er wandeld op het pad dagelijks de iritante fietsers en brom groefietsers aan gereden worden wordt! Althans wordt de iritatie groter en groter tot het kookpunt van de wandelaar bereikt is? jammer politie dat er hier bijna nooit controle is!
Cynneke (6-9-2014 om 19:22)
Helemaal mee eens Visser!! Alleen is er voor voetgangers geen wettelijke mogelijkheid. Als voetganger mogen ze de hele boel blokkeren met 4-5 weg op fietspad of weg. Als fietser mag je niet over de stoep bijv. Echt OMGEKEERDE WERELD!!!!
Pippa (6-9-2014 om 17:29)
Hans ik ben het met je eens ik dacht ook dat je tot 11uur mag fietsen, het is erg onduidelijk ,men kan beter dan het hele fietsgebeuren afschaffen dus allemaal lopen!
Chris (6-9-2014 om 16:09)
Geweldig! Nederlandse politie op z'n favoriete missie !!! pfffffff....
willem77 (6-9-2014 om 14:58)
aan al de klagers over dure boetes en boeven vangen: hou je aan de regels en de politie HEEFT tijd voor andere dingen. fietste je er? dan niet mopperen over een bekeuring--niemand vertelde je dat je daar MOEST fietsen. ga vooral zo door met boetes uitdelen.
leo (6-9-2014 om 13:23)
ze kunnen beter de wielrenners buiten het centrum aanpakken . die fietsen over de weg en niet over het fietspad , vliegen door rood en kijken nergens naar . aanpakken voor er weer doden vallen .
Cookie-instellingen beheren