Weerbericht:
Zonnig, op de Wadden lokaal mist
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Motorcrosser zwaargewond bij Ritthem

Toegevoegd: 06-09-2014, 13.06 uur
Foto 5 van 10

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pollewop (7-9-2014 om 08:41)
Dank voor de uitleg Kees. Ik wens de betreffende rijder een spoedig herstel en dat 'ie maar weer snel z'n stalen ros mag besturen!
Frits (6-9-2014 om 22:59)
Ongeluk zit in klein hoekje..... Gelukkig was er een vakkundige EHBO ploeg aanwezig bij dit soort sporten top gedaan !!!
Kees (6-9-2014 om 20:28)
Het ongeluk gebeurde op ons circuit MSV de Uitlaat tijdens de Open Zeeuwse kampioenschappen. Een Vlaamse rijder in de Veteranen klasse is doordat zijn gas bleef hangen op de schans terecht gekomen, gevolg een klaplong en gebroken ribben. Hij is per ambulance afgevoerd, de trauma helikopter was ter plaatse maar de gewonde crosser is per ambulance afgevoerd. Namens het bestuur van MSV De Uitlaat wensen wij onze Vlaamse deelnemer veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren