Weerbericht:
Bewolkt, vanaf zaterdagmiddag van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser zwaargewond bij aanrijding

Toegevoegd: 07-09-2014, 00.39 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In Vlissingen is zaterdagavond een fietser zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een auto.

Het ongeluk gebeurde rond 22.20 uur op de Paul Krugerstrat ter hoogte van de kruising met de Industrieweg. Door nog onbekende oorzaak kwam een personenauto in botsing met de fietser. Omdat sprake was van een ernstige situatie werd ook een traumahelikopter ter plaatse gevraagd. Deze landde op een terrein achter de Timmerfabriek.

Uiteindelijk is het slachtoffer met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan om de oorzaak van het ongeluk te achterhalen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marjoleintje (10-9-2014 om 22:44)
hey nou niet de lijnbussen de schuld gaan geven he?die rijden gewoon normaal het zijn meer de automobilisten die scheuren hoor!!!!!!!iemand die een lijn bus bestuurd is heus wel verantwoordelijk en die scheuren nie!!!!!!
R (8-9-2014 om 17:10)
bewoner aan deze straat. De verantwoording moet niet meteen bij de gemeente gelegd worden, bestuurders moeten zelf eens hun verstand gebruiken. fietsers die daar over willen steken, gewoon ff stoppen en kijken.
Jm (8-9-2014 om 08:25)
Het is gelukkig allemaal meegevallen met het slachtoffer!
sb (7-9-2014 om 14:36)
het is daar ook echt een rotpunt om met de fiets over te steken.. want als er een voertuig op het parkeervak aan de linkerkant geparkeerd staat is het voor een fietser moeilijk te zien of er iets aankomt vanaf links.
bewoner aan deze straat (7-9-2014 om 12:48)
Zelf woon ik aan deze straat en kan je vertellen dat het hier soms op een racebaan lijkt! Lijnbussen vlammen hier met zeker 55km per uur door de smalle straat waar veel autos staan geparkeert. Als deze slachtoffer met een lijnbus in aanraking was gekomen had hij dit niet na kunnen vertellen. Er zijn hier geen snelheids remmende maatregelen behalve een paar drempels waar je met 75 km/u nog comfortabel over heen kunt scheuren. En dit is dan het resultaat. Ik hoop dat slachtoffer uiteindelijk hersteld!! Gemeente Vlissingen is het geen tijd om wakker te worden???!
marjoleintje (7-9-2014 om 01:02)
fietste er net voorbij en zag even later de traumaheli wegvliegen toch vervelend gevoel heb een gebedje voor hem gedaan minste wat ik kon doen toen ik die heli weg zag vliegen
Cookie-instellingen beheren