Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 64 km

Jongen met nepvuurwapen opgepakt

Toegevoegd: 08-09-2014, 10.21 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 16-jarige Vlissinger is  gisteren op een speelveldje aan de Van Doornlaan in Vlissingen aangehouden omdat hij in het bezit was van een nepvuurwapen.

Zondag kreeg de politie rond 20.45 uur een melding dat de verdachte mogelijk een vuurwapen bij zich zou hebben. Toen de dienders op het veldje aankwamen troffen ze daar een groepje jongeren. In de bosjes vonden ze vervolgens het vuurwapen. Al snel bleek dat het ging om een balletjespistool dat nauwelijks van echt te onderscheiden was.

De agenten vroegen van wie het pistool was en de 16-jarige verdachte gaf toe dat het van hem was. Hierop is hij direct aangehouden. Het pistool is in beslaggenomen. De jongeman is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Coco (9-9-2014 om 00:59)
@Vlissinger, daar gaat het toch niet om? Dan is een gewoon plastic speelgoedpistooltje al niet van echt te onderscheiden...maar de personen die dit kopen zijn ook niet van plan om iemand te overvallen, dat wordt nu door elkaar gehaald....gewoon zoals kleiduiven schieten, is dit balletjes schieten op een blikje of wat dan ook! Haal er nu geen andere dingen bij...daar gaat het helemaal niet om...altijd maar dat doemdenken!
lezer (8-9-2014 om 17:57)
jammer CoCo dat u vindt dat dit geen kwaad kan. Menig overval wordt gepleegd met zo'n ding, voor het zelfde geldt worden mensen een keer neergeschoten omdat er gedacht wordt dat ze een echt vuurwapen hebben. Dat het in België 'wel' mag, is natuurlijk onzin. Of zullen we hier ook steniging invoeren, dat mag in veel Arabische landen ook namelijk!!
Vlissinger (8-9-2014 om 16:43)
Coco, ben heel benieuwd naar uw reactie als ze zo'n ding 's avond onder uw neus duwen en uw portemonnee op eisen. Ziet u dan gelijk of het om zo'n "onschuldig" balletjes pistool gaat?
Coco (8-9-2014 om 15:54)
Hallo! Lees!!!! Het is geen vuurwapen, maar een balletjes pistool, in België op elke markt en in elke winkel te koop! Kan niets mee gebeuren....kom op zeg! Ik geloof dat bijna alle jeugd op de camping deze zomer in België wel zo'n ding heeft gekocht deze vakantie....en veel volwassenen ook trouwens..kan geen kwaad namelijk!
r (8-9-2014 om 15:11)
Het is geen vuurwapen maar een stuk plastic troep die ze in heel Zuid-Europa voor een euro of 5 in de speelgoedwinkel verkopen.
. (8-9-2014 om 11:11)
Hoe kun je als ouder nu toestaan dat je kind een vuurwapen heeft. Echt hoor ongelooflijk. Let toch op je kinderen. Ze zijn de toekomst.
Cookie-instellingen beheren