Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 121 km

Man (36) vast voor ontucht kind

Toegevoegd: 08-09-2014, 12.47 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De recherche heeft vandaag een 36-jarige man opgepakt omdat hij er van wordt verdacht onzedelijke handelingen te hebben verricht bij een kind.

Volgens de politie is de verdachte een inwoner van de gemeente Reimerswaal en is hij in zijn woning aangehouden. De ouders van het vermeende slachtoffer hebben aangifte gedaan. De recherche onderzoekt de zaak. De verdachte is overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelbug.

Zolang het onderzoek loopt kunnen volgens de politie geen verdere mededelingen worden gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikku (12-9-2014 om 19:23)
Belachelijk dat die vent alweer vrij rond loopt!!! Ik heb t altijd al een engerd gevonden. Familie van de slachtoffer(s) heel veel sterkte, wees er voor je kind en zoek hulp!!!
J (9-9-2014 om 19:24)
Erg jammer dat deze idioten niet gelijk gecastreerd worden. Want als ze weer vrij komen doen ze het weer In Nederland is de straf veel te laag.
moeder (8-9-2014 om 18:14)
Een hartekreet van een moeder met deze ervaring met een kind/kinderen: Lieve kind en ouders: Alle steun en kracht van God toegewenst. Tevens de wens dat maar vele vrienden/familie om jullie heen staan in de moeilijke tijd die te gaan is. Jullie kind, in welke leeftijd het ook mag zijn is een KIND. Met dit besef is het maar te hopen dat de gerechtelijke macht hier een passend oordeel in velt. Maar heb in wraak niet uw lust. Dit lost ook niets op. Hoe tegenstrijdig soms ook de gevoelens kunnen zijn. Het vertrouwen in justitie zal ook best op de proef worden gesteld. Vergeet ook de familie van de verdachte niet. Deze kunnen , en begrijpelijk, willen het ook niet geloven.
Adriana (8-9-2014 om 17:04)
Laten we aub de instanties die hiervoor staan, hun werk goed doen. Dat dit heel goed uitgezocht moet worden moge duidelijk zijn. Wie van de twee heeft/krijgt 'levenslang'?
richard64 (8-9-2014 om 16:57)
eerst maar eens afwachten of het waar is dan oordelen
jaja (8-9-2014 om 16:41)
Uit eigen ervaring kan ik u melden dat als de vader nu boos wordt deze de bak indraait en hem nog de ouderlijke macht ontzegt wordt ook!
Cookie-instellingen beheren