Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Trio opgepakt na zware mishandeling

Toegevoegd: 08-09-2014, 15.42 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft drie mannen aangehouden in verband met een mishandeling. Die mishandeling vond al in augustus plaats maar de arrestaties vonden vandaag plaats.

De verdachten zouden zondag 24 augustus rond 4.00 uur twee mannen van 20 en 21 jaar uit de gemeente Terneuzen in elkaar hebben geslagen. Dat gebeurde op de Markt. De 21-jarige man liep hierbij in ieder geval een gebroken kaak op.

Op aangeven van getuigen en na onderzoek door de politie is het drietal, allen 20 jaar oud en allen afkomstig uit de gemeente Terneuzen, vanochtend opgepakt. Dat gebeurde in opdracht van de officier van justitie. De mannen zitten vast in verband met verder onderzoek.

Zie ook:
- Mannen mishandeld Markt Terneuzen (29-08-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (9-9-2014 om 20:56)
Dit moet aan de kaak worden gesteld!!
Mark (9-9-2014 om 14:23)
krijgen waarschijnlijk niet meer dan een maandje
piet (9-9-2014 om 09:48)
Goed nieuws! Die smeerlappen denken overal mee weg te komen.. Hoop dat ze het nu ook dachten, want dan was de verrassing van de arrestatie des te groter. Ga toch iets doen met jullie leven ipv dit primitieve gedrag. Iedereen kijkt op jullie neer en respect verlies je alleen maar op deze manier..
Witte (9-9-2014 om 07:07)
Als je op een dusdanige manier iemand toetakelt is dit geen pak slaag meer maar poging tot doodslag.
Cookie-instellingen beheren