Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 61 km

Bootje zonder opvarenden

Toegevoegd: 08-09-2014, 16.47 uur
Door: Roland de Jong

NEELTJE JANS - Zondagmorgen is de reddingboot Fred van het KNRM-station Neeltje Jans uitgevaren voor een bijboot die zonder opvarenden ronddreef.

De redders van het station zaten standby omdat vanwege de Ride for the Roses de toegang naar het station belemmerd werd. Daardoor konden ze snel uitvaren.

Het bootje, afkomstig van een passagiersschip, is naar de haven van Burghsluis gesleept. Daar werd het in ontvangst genomen door de eigenaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (10-9-2014 om 00:01)
@wat er zou moeten staan, Makkelijk he, reageren vanachter een PC zonder dat je het gehele verhaal kent, toevallig weet ik hem nou net wel. Deze bijboor werd gestolen vanaf het passagiersschip " de Onrust", en dat heeft die man dan ook netjes gemeld. Nog geen half uur later kwam de melding dat zijn bootje gezien was, maar zonder de bijbehorende buitenboordmotor. Dus deze reder valt helemaal niets te verwijten, sterker nog, hij heeft de mannen van de reddingsboot nog bedankt met een appeltaart! En dit terwijl hij slachtoffer was van diefstal! Bron: VHF kanalen 68 en 16 op de Oosterschelde, dus uw reactie raakt totaal kant noch wal....
Wat er zou moeten staan (8-9-2014 om 17:32)
Wat er zou moeten staan: "de eigenaar van het bootje heeft zijn excuus aangeboden voor de overlast en na betaling van de bergingskosten en een vrijwillige donatie aan het reddingsteam mocht die het bootje weer meenemen. De reder zal grondig onderzoek doen opdat dit voorval zich niet weer herhaald zodat eventuele boetes in de toekomst kunnen worden vermeden".
Cookie-instellingen beheren