Weerbericht:
In de zuidelijke helft enkele buien.
Verkeersinformatie:
Geen files

Politiehelikopter betrapt oesterstropers

Toegevoegd: 10-09-2014, 13.58 uur - Update: 10-09-2014, 14.36 uur
Door: Rolf de Feijter

YERSEKE - Vanmiddag heeft een politiehelikopter enige tijd boven Yerseke gevlogen in verband met het stropen van oesters.

De politiehelikopter vloog aan het begin van de middag boven Yerseke wegens een surveillancevlucht. De bemanning van de helikopter merkte ineens een speedbootje op welke er met hoge snelheid vandoor ging toen de helikopter werd gezien.

Het speedbootje met twee personen aan boord voer naar de haven van Yerseke. Daar werd het bootje overgedragen aan de waterpolitie. Op het bootje werden oesters aangetroffen. Eén opvarende kon worden aangehouden. De andere persoon is er te voet vandoor gegaan. Hij wordt op dit moment nog gezocht door de politie. Beide opvarenden van het speedbootje worden verdacht van het stropen van oesters.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
harry (10-9-2014 om 15:41)
hoe vaak moeten we het nou nog zeggen? Oesters vormen een plaag! Laat ze die lekker weghalen daar. (Er even vanuitgaand dat ze japanse oesters aan het rapen waren. en die niet van een perseel haalden. maar daarover schiet de informatie voorziening te kort)
anton (10-9-2014 om 15:41)
is toch wel een dappere daad van de politie, in Denhaag een paar weken terug waren ze niet thuis
c.steketee (10-9-2014 om 14:41)
Dat zijn dan dure oestertjes geworden, dat daar ruim een uur lang een politieheli voor boven je hoofd moet vliegen....Ik mag toch hopen dat het geen Japanners waren (die oesters dan)...
Cookie-instellingen beheren