Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Oldtimer in brand in Sint-Annaland

Toegevoegd: 10-09-2014, 19.31 uur
Het bleek te gaan om een Mercury Monarch uit 1975.
Het bleek te gaan om een Mercury Monarch uit 1975.
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Leendert van der Klooster

SINT-ANNALAND - Woensdag aan het einde van de middag is de brandweer van Sint-Annaland uitgerukt voor een autobrand.

Rond 16.15 uur kwam de melding binnen dat er een auto in brand stond op het parkeerterrein bij de Jumbo-supermarkt in Sint-Annaland. Het bleek te gaan om een Mercury Monarch uit 1975. 

De brandweer was snel terplaatse met een tankautospuit en heeft de brand met een straal hogedruk en een kleine brandblusser geblust. De oorzaak van de brand is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter de Wispelaere (11-9-2014 om 13:33)
Ja, ik kocht ook eens een auto bij "een autobedrijf op Tholen", en ook die vloog in de brand. Tijdens het rijden nog wel. Zogenaamd in Sint Annaland APK gekeurd, hoe die man het versiert is me nog altijd een raadsel. Ik was mijn inruilcenten (800 euro) kwijt en kreeg nog een grote bek toe.
Rob van der Klugt (11-9-2014 om 10:16)
Het was niet alleen nog een heel mooie auto, maar bovendien een totaal origineel (over)gebleven Nederlands exemplaar. Zeldzaam dus. Hij stond enige tijd te koop bij een autobedrijf op Tholen. Kortgeleden zag ik hem 'in het wild' en trok ik de conclusie 'Leuk, verkocht, trotse nieuwe eigenaar'. Hopelijk heeft hij de kans om de zaak (laten) restaureren. Zelf parkeer ik mijn oldtimer zoveel mogelijk met onderbroken stroomcircuit, maar je kunt niet alles voorkomen. De brandblusser gaat wel altijd mee op reis. Succes, Mercury-man!
Dre (10-9-2014 om 23:29)
sterkte voor de eigenaar,het was zo te zien nog een hele mooie auto.ik ben ook een liefhebber van Amerikaanse auto,s en ik weet dat het zeer doet als je auto zo iets overkomt. ik zou graag weten wat de oorzaak was,hier kan misschien van geleerd worden.
bakkertjebruin (10-9-2014 om 20:22)
Aan de verkleuring op het spatbord en de motorkap te zien, lijkt het een gevalletje kortsluiting.
Cookie-instellingen beheren