Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 404 km

Flinke klus aan brandend hooi

Toegevoegd: 11-09-2014, 15.55 uur
Door: Roland de Jong

WOLPHAARTSDIJK - De brandweer heeft er nog een flinke klus aan om een flinke berg hooi na te blussen waarin vanmiddag brand onstond.

De brand woedt bij een recreatiegebied aan de Schelphoek in het buitengebied van Wolphaartsdijk. Vlakbij Restaurant Paviljoen De Meerkoet aan het Veerse Meer liggen daar flinke stapels vers hooi. Rond 14.40 uur werd ontdekt dat daarin brand woedde.

Blusvoertuigen uit Goes en Wolphaartsdijk alsmede een haakarmvoertuig met watercontainer uit Goes zijn uitgerukt om de brand te bestrijden. Het hooi zal uit elkaar worden getrokken om vervolgens afgeblust te worden. Die klus zal nog enige tijd in beslag nemen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren