Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties na overval kantoor Goes

Toegevoegd: 12-09-2014, 00.58 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft donderdagavond in Goes twee mannen opgepakt na een overval op een kantoorpand aan de Piet Heinstraat.

Volgens de politie vond de overval rond 21.40 uur plaats. Een oplettende getuige zag na de overval de twee verdachten weglopen. In de tussentijd werd ook via Burgernet een oproep verspreid om naar hen uit te kijken. De politie kon het duo uiteindelijk aanhouden in de omgeving van het NS-station. De twee zijn overgebracht naar een politiecel.

De politie is in de omgeving op zoek gegaan naar goederen die de overvallers vermoedelijk hadden weggegooid. Hierbij werd gebruik gemaakt van een speurhond. Na enige tijd zoeken werden door de hond bij de M.H. Trompstraat in de omgeving van het station diverse zaken aangetroffen die vermoedelijk verband hielden met de overval. Het ging onder meer om autosleutels, papieren en een paspoort.

Voor zover bekend is er bij de overval niemand gewond geraakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (12-9-2014 om 02:17)
Dit noem ik nog eens goed politiewerk!!!! TOP!!! Sterkte voor het slachtoffer!
Cookie-instellingen beheren