Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Controle leidt naar 10 kilo hennep

Toegevoegd: 12-09-2014, 10.30 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie heeft donderdag tijdens een verkeerscontrole op de Weg naar de Val bij Zierikzee twee mannen aangehouden. In de auto waar ze in reden troffen agenten zeven kilo hennep aan. Ook hadden ze duizenden euro's aan contanten bij zich.

De twee verdachten, 41 en 58 jaar, beiden afkomstig uit de gemeente Zierikzee zijn rond 13.40 uur opgepakt. Ze hadden naast de softdrugs ook 5.965 euro aan contact geld op zak. Het geld, de hennep en de auto zijn in beslag genomen.

Met toestemming van beiden verdachten zijn hun woningen doorzocht. In het huis van de 58-jarige man werd nog eens bijna drie kilo hennep gevonden. De recherche doet verder onderzoek. De verdachten zijn ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
piet (12-9-2014 om 20:33)
Het is fijn om zo iemand te pakken, helaas zullen zij er niks van leren. De drugs levert dusdanig veel en makkelijk geld op dat zij hun straf voor lief nemen en daarna verder gaan met hun zaken. Ook ik zie het liefst alle drugs van de straat en de dealers tientallen jaren achter slot en grendel, maar misdaad loont en het zullen er alleen nog maar meer en meer gaan worden... Uitkering trekken, mooie en dure spullen, gewoon in het openbaar dealen waarvan ook iedereen het weet en niemand legt ze iets in de weg...
Jan (12-9-2014 om 16:03)
leuk nieuws. hoop dat ze daar veel vaker controles uitvoeren
Cookie-instellingen beheren