Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Overvallers Goes zijn begin twintig

Toegevoegd: 12-09-2014, 10.37 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De twee mannen die gisteren werden opgepakt na de overval in Goes zijn een 23-jarige Goesenaar en een 24-jarige inwoner van Kloetinge. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Rond 21.40 uur kwam het tweetal via de voordeur een kantoorpand aan de Piet Heinstraat binnen. Op dat moment was daar de 54-jarige eigenaar aan het werk. Eén van de mannen vroeg op een indringende toon om geld en gaf het slachtoffer een duw. Vervolgens werd een portemonnee van een bureau gegrist en ging het tweetal er te voet vandoor. Bij de overval is geen wapen gebruikt.

De daders gingen er volgens getuigen vandoor richting het NS-station. Agenten sloten direct alle toegangen naar het station af en zagen vervolgens het duo lopen. Bij het zien van de politie gingen de mannen er vandoor. Via de trappen vluchtten zij richting het Stationspark. Daar liepen zij recht in de armen van agenten en konden zij langs alle kanten worden ingesloten. Al met al konden de overvallers binnen een kwartier worden ingerekend.

Een hondengeleider heeft vervolgens zijn diensthond in de omgeving laten zoeken naar de weggenomen spullen. De neus van de hond vond een deel van de buit terug en apporteerde deze keurig naar zijn baas. Het verdachte tweetal zit nog vast.

Zie ook:
Arrestaties na overval kantoor Goes


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (15-9-2014 om 10:40)
Als ik de vader was , dan konden ze vanaf nooit meer hard weg rennen.
Amateur (14-9-2014 om 12:06)
Welke overvaller vlucht er nu een tunneltje in ? Het doet me denken dat het allemaal erg impulsief gegaan is en iedereen die daar in de buurt was een mogelijk doelwit was geweest. Toevallig lag daar een portemonnee op tafel in het zicht en de deur was ook nog open zo laat nog na zonsondergang. Wie weet ook een reden voor deze en andere ondernemers om eens na te denken over hun eigen veiligheid ook na sluitingstijd ? Wie weet is het een goed idee de deur op slot te doen en waardevolle spullen uit het zicht te houden ? Het lijkt een normale gang van zaken, maar blijkbaar denken sommigen daar wat makkelijker over.
zusje (13-9-2014 om 08:24)
tttsssss waar gaat deze wereld toch naar toe? snotneuzen zijn het nog maar. het zou je kind maar wezen die dit op zijn geweten heb zeg. sterkte voor de eigenaar en goed gedaan politie goes en getuigen.
Karel (13-9-2014 om 06:47)
Goede actie van de politie! Goed straffen, maat niet uit hoe oud de daders zijn. Gewoon wat hogere straffen. Ze leren het hier boeit in dit land. De werkende mens is te vaak slachtoffer van personen die hier komen om te profiteren en zich bezig houden met allerlei zaken die hier niet thuis horen.
jan (13-9-2014 om 06:29)
Ben het helemaal eens met de opmerkingen hiervoren. Zeker een of ander taakstrafje en daarmee over en uit ? Hoe en wanneer gaat dit soort lui het eens leren dat ze met hun p....n van andermans spullen af moeten blijven. Bovendien - maar dat lijkt te laat - ouders blijven verantwoordelijk of hoe hebben zij deze lieden opgevoed ! Dus: toch maar langer vastzetten !
tis wat (12-9-2014 om 19:25)
benieuwd naar hun opvoeding
Cookie-instellingen beheren