Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Drie ongevallen met materiele schade

Toegevoegd: 07-04-2006, 22.37 uur
Door: Politie Zeeland & Roland de Jong [HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Vandaag hebben zich in Terneuzen twee ongevallen voorgedaan met materiële schade. Ook in Vlissingen was sprake van een zogeheten 'ongeval materieel'.

Vrijdagochtend rond 10.45 uur vond er op de kruising Axelsestraat, Julianastraat, Kerkhoflaan in Terneuzen een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Een 29-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen reed over de Julianastraat. Op vermelde kruising verleende hij geen voorrang aan de voor hem van links komende 18-jarige automobilist uit Terneuzen, die op de Axelsestraat reed. Er was alleen materiële schade.

Vrijdagmiddag rond 15.05 uur vond er op de Buitenhaven in Terneuzen een kop-staart aanrijding plaats waarbij drie personenauto’s betrokken raakten. Een 35-jarige automobiliste uit de gemeente Terneuzen reed over de Buitenhaven komende uit de richting van Hoek.

Toen ze remde (door filevorming) remde de 42-jarige automobilist uit Hulst, die achter haar reed, ook. De 31-jarige automobilist uit Terneuzen, die daar achter reed, kon niet meer op tijd tot stilstand komen. Door de aanrijding botsten alle voertuigen tegen elkaar. Er was alleen materiële schade.

Vrijdagmiddag rond 12.00 uur vond er op de kruising Dwarsstraat, Tuinstraat in Vlissingen een aanrijdig plaats tussen een scooter en een personenauto. De 16-jarige bestuurder van de scooter uit Vlissingen reed over de Dwarsstraat komende uit de richting van de Weststraat.

Op vermelde kruising verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 31-jarige automobilist uit Vlissingen. Er was alleen materiële schade.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750