Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 228 km

Persoon ademt gas in op camping

Toegevoegd: 13-09-2014, 23.03 uur
Door: Roland de Jong

SIRJANSLAND - De hulpdiensten zijn zaterdagavond uitgerukt naar een camping in Sirjansland nadat daar iemand gas had ingeademd. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland.

Het incident in het Schouwse dorp vond rond 21.50 uur plaats. De persoon in kwestie wilde een gasfles verwisselen en door onbekende oorzaak ging daarbij iets niet zoals gepland.

Nadat aanvankelijk alleen een ambulanceteam werd opgeroepen werd later ook de brandweer gealarmeerd. Die werd ingeschakeld om te controleren of de gasfles inmiddels weer juist was afgesloten en of er geen sprake was van een lekkage.

De betrokkene hoefde niet meer naar het ziekenhuis en van een lekkage bleek geen sprake te zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Campingaz (14-9-2014 om 10:46)
Straks moet de traumaheli nog uitrukken omdat iemand zijn gasaansteker wilde bijvullen. Ik snap niet dat dergelijke klunzen het zelf proberen want overduidelijk hebben ze er helemaal geen verstand van en zouden van zichzelf moeten weten dat ze daar gewoon te dom voor zijn. En daar lijkt het nog al eens te vaak op bij oproepen voor hulpverleners, men klungelt maar wat aan met levensgevaarlijke dingen want de brandweer e.d. komt toch wel. Eigenlijk geloof ik het hele verhaal niet, de brandweer moest maar komen om te kijken of die fles toch wel goed zat bij de koning van de camping, service van de zaak zeg maar. Gratis natuurlijk. Wat anders ? toegeven dat je nog geen gasfles kan aansluiten ?
Cookie-instellingen beheren