Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Tractaatweg dicht vanwege dodelijk ongeluk

Toegevoegd: 14-09-2014, 09.05 uur - Update: 14-09-2014, 13.47 uur
Foto 4 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VierZes (14-9-2014 om 18:09)
RIP
Christian (14-9-2014 om 17:37)
Er blijven bomenhaters bestaan, bomen hebben niks misdaan! sommigen staan er al jaren! Men moet kijken waardoor het komt, een boom zet zichzelf niet ineens op de weg, de fout ligt dus bijna aan de bestuurder, vaak door de hard rijden, rijden onder invloed, onoplettendheid of verkeerde handeling tijdens het rijden. PS: vangrails bieden ook niet altijd de oplossing!
Anoniem (14-9-2014 om 17:06)
Veel sterkte gewenst voor de nabestaanden. Ik hoop dat er na dit berichtje nog velen berichtjes volgen om de nabestaanden stekte te wensen in plaats van discussies over bomen en hard rijden.
azijnzeikers (14-9-2014 om 15:21)
Wat een reacties weer, altijd dezelfde conclusies trekken. Te hard gereden, mobieltje de schuld geven. Pffffff misschien is hij wel even niet goed geworden of was er een mankement aan de auto of wat dan ook. En de auto zit inderdaad behoorlijk in elkaar maar het is hier een 100 weg nooit natuurkunde gehad? Weet je hoe een auto eruit ziet als je met 100 op een stilstaand object botst? Maar nee altijd lekker kortzichtig zijn en het ligt aan de bestuurder man man man. En jullie hebben zelf nooit te hard gereden? Nooit iets gedaan wat niet mag, zo zijn er meerdere en die zitten nu in het huis van bewaring. Ik wens de familie en andere nabestaanden sterkte toe!
R (14-9-2014 om 15:18)
Als je in bijv. Griekenland een afstand van 8 km moet overbrugen ben je een uur kwijt vanwege de slechte wegen. Je stort zo in een ravijn.20 km per uur en harder kan je niet. Gelukkig gaat het in nederland vlotter, maar er zijn grenzen kwa snelheid. Oplettendheid is geboden en afleiding moet je niet zoeken. Elke doden is een triest verhaal met veel verdriet. Denk hierbij aan de dag van de verkeersslachtoffers
Tom (14-9-2014 om 14:51)
Sterkte voor de nabestaanden. Hoeveel slachtoffers gaan er nog vallen door bomen pal naast de weg? Als er geen vangrail is, plaatsen we dan bomen? Heeft niemand van de provincie in de gaten dat een boompje van enkele cm doorsnee niet meer meegeeft? Overal worden er op los boompjes geplant pal naast de weg. DENK NA. Nogmaals sterkte.
Cookie-instellingen beheren