Weerbericht:
Vrij veel bewolking en soms wat lichte (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Tractaatweg dicht vanwege dodelijk ongeluk

Toegevoegd: 14-09-2014, 09.05 uur - Update: 14-09-2014, 13.47 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een verkeersongeval op de Tractaatweg (N62) bij Axel is zondagochtend één persoon om het leven gekomen. De weg is urenlang afgesloten geweest.

De automobilist(e) reed rond 07.30 uur met zijn/haar auto tegen een boom ter hoogte van buurtschap Schapenbout. Het voertuig kwam uit de richting van Axel, raakte in de berm en schoot naar de berm aan de andere zijde van de weg. Daar kwam het voertuig tegen de boom tot stilstand. Er werden meerdere brandweerwagens en een traumateam opgeroepen maar het slachtoffer overleed ter plekke.

Vanwege het ongeluk was de Tractaatweg tot ongeveer 11.00 uur tussen Axel en Terneuzen volledig afgesloten voor het verkeer. De politie heeft ter plekke samen met een GGD-arts uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Een politiewoordvoerder meldt dat het vermoeden bestaat dat de auto met hoge snelheid tegen de boom is gereden.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Slachtoffer Tractaatweg is 33-jarige man (14-09-2014)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De Generalist (15-9-2014 om 20:36)
@Walter: ik snap dat de brandweer de auto heeft moeten openknippen maar ook zonder dat was er al weinig meer van de auto over. Een van de foto's laat duidelijk zien dat de auto volledig rond de boom zit gevouwen. In het volgende artikel wordt al geconstateerd dat het ongeval met hoge snelheid plaatsvond, vermoedelijk zou dat er niet staan als de beste man de toegestane snelheid had gereden.
walter (15-9-2014 om 13:03)
@De Generalist, die auto ziet er zo uit, omdat het slachtoffer bekneld zat, en uit het wrak is geknipt door de brandweer. heel veel sterkte voor de nabestaande en de hulpverleners
rosita (15-9-2014 om 08:46)
ik wens de nabestaande heel veel sterkte en voor ieder die vooroordelen heeft of niks beters te doen heb als je niks zinnigs te zeggen heb voor de nabestaande hou dan liever je mond. lieve Saud rust zacht we denken aan je.....
Addie (14-9-2014 om 23:27)
bah wat een reactie`s weer van sommige mensen,die het beter weten,vanachter hun pc.Wens de nabestaanden heel veel sterkte!!!
hulpverlener A'burg (14-9-2014 om 22:54)
Beste mensen het volgende. Toen ik deze morgen als eerste bij het ongeval kwam heb ik allereerst de hulpdiensten gewaarschuwd vervolgens heb ik getracht Hulp te verlenen aan het slachtoffer wat helaas niet meer mocht baten, daarna begon de auto te branden die ik ook nog heb geblust. Daar staan de bomen ongeveer 4 mtr van de weg af, En AH je hebt gelijk, de auto is zijdelings tegen de boom aan gereden en daar is bijna geen auto tegen bestand. De persoon kan ook wel onwel geworden zijn of in slaap gevallen na een nachtdienst. Rest mij alleen nog de nabestaanden, familie vrienden en kennissen te condoleren met dit verlies.
hulpverlener A'burg (14-9-2014 om 22:35)
Generalist, inderdaad u bent geen specialist. Toen ik deze morgen er als eerste bij was zag de auto er anders uit. De foto's die u ziet is na het knipwerk van de brandweer om het slachtoffer uit de auto te kunnen halen.
Cookie-instellingen beheren