Weerbericht:
Vrij veel bewolking en soms wat lichte (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Tractaatweg dicht vanwege dodelijk ongeluk

Toegevoegd: 14-09-2014, 09.05 uur - Update: 14-09-2014, 13.47 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een verkeersongeval op de Tractaatweg (N62) bij Axel is zondagochtend één persoon om het leven gekomen. De weg is urenlang afgesloten geweest.

De automobilist(e) reed rond 07.30 uur met zijn/haar auto tegen een boom ter hoogte van buurtschap Schapenbout. Het voertuig kwam uit de richting van Axel, raakte in de berm en schoot naar de berm aan de andere zijde van de weg. Daar kwam het voertuig tegen de boom tot stilstand. Er werden meerdere brandweerwagens en een traumateam opgeroepen maar het slachtoffer overleed ter plekke.

Vanwege het ongeluk was de Tractaatweg tot ongeveer 11.00 uur tussen Axel en Terneuzen volledig afgesloten voor het verkeer. De politie heeft ter plekke samen met een GGD-arts uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Een politiewoordvoerder meldt dat het vermoeden bestaat dat de auto met hoge snelheid tegen de boom is gereden.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Slachtoffer Tractaatweg is 33-jarige man (14-09-2014)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jack (14-9-2014 om 21:06)
Trajectcontrole helpt niets tegen dit soort ongelukken, het zou meer helpen als iedereen zich aan de de toegestane snelheid zou houden. Geen "toeristen" met 80km/u wat uitlokt tot inhalen. Vrachtwagens rijden meestal zo hard ze kunnen. Jammer dat mensen het altijd weer beter weten zoals rot-telefoons. Er zijn ook nog van die oorzaken als vermoeidheid, verblindheid of gezondheidsproblemen zeer weinig mensen zullen de echte oorzaak echter te weten komen. Sterkte voor de nabestaanden van het slachtoffer. Respect voor de hulpverleners die zoiets keer op keer weer meemaken.
marja (14-9-2014 om 19:47)
allereerst gecondoleerd familie en vrienden van deze man....en @zeeuws meisje ik vind jou reaktie zeer asociaal en denk voortaan even na wat je schrijft...want als hulpverlener vind ik dat jij je diep moet schamen om je bericht zo neer te zetten dat meneer een wegpiraat is? schaam je diep want weet jij soms hoe hard meneer reed? en weet je misschien ook dat meneer weleens onwel geworden kan zijn?als ik jou was zou ik de oorzaak maar aan de politie overlaten en aan de artsen die meneer zullen onderzoeken op eventuele onwelwording...hopelijk zul jij nooit zo,n bericht als meneer zijn familie thuis krijgen .zal jij dan ook zo onzinnig reageren dat jou familielid een wegpiraat is en dat je gelukkig alleen jou familielid bent kwijt geraakt?DOM
De Generalist (14-9-2014 om 19:36)
Of het nu aan de boom ligt, of aan het aantal rijbanen of het ontbreken van een vangrail, één ding blijft duidelijk en dat is dat deze auto zowat doormidden is en zoals mijn alias al doet vermoeden ben ik geen specialist, in tegendeel zelfs, maar als je met 100 km/h tegen een boom aanrijdt ziet je auto er niet zo uit... Feit is en blijft dat een mensenleven abrupt is geëindigd en dat zal waarschijnlijk niet de bedoeling geweest zijn. Geluk bij een ongeluk is dat het bij één slachtoffer is gebleven en er geen onschuldige medeweggebruikers in betrokken zijn. Er rest mij verder niets dan de nabestaanden veel sterkte te wensen met het verwerken van dit tragische verlies.
Niels (14-9-2014 om 19:34)
Je ziet de echte reden nooit staan bij dit soort ongelukken dus niemand leert er ook wat van. Waarschijnlijk is hij met z'n rechterbanden in het gras geraakt. De grootste fout die velen dan maken is om in een reactie te snel naar links te sturen waardoor de banden vanuit het gladde gras ineens veels te snel grip op het wegdek krijgen met als gevolg dat de auto uit balans raakt. Als je al in het gras zit kan je het beste wat vaart minderen en dan weer heel rustig richting de weg sturen zonder gas te geven. Veel sterkte voor de nabestaanden. 33 is veels te jong.
ik (14-9-2014 om 18:27)
sterkte voor zijn familie vrienden en de hulpverleners.
bianca (14-9-2014 om 18:15)
sterke aan de nabestaanden, je zal het bericht maar thuis krijgen...
Cookie-instellingen beheren