Weerbericht:
Vrij veel bewolking en soms wat lichte (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Tractaatweg dicht vanwege dodelijk ongeluk

Toegevoegd: 14-09-2014, 09.05 uur - Update: 14-09-2014, 13.47 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een verkeersongeval op de Tractaatweg (N62) bij Axel is zondagochtend één persoon om het leven gekomen. De weg is urenlang afgesloten geweest.

De automobilist(e) reed rond 07.30 uur met zijn/haar auto tegen een boom ter hoogte van buurtschap Schapenbout. Het voertuig kwam uit de richting van Axel, raakte in de berm en schoot naar de berm aan de andere zijde van de weg. Daar kwam het voertuig tegen de boom tot stilstand. Er werden meerdere brandweerwagens en een traumateam opgeroepen maar het slachtoffer overleed ter plekke.

Vanwege het ongeluk was de Tractaatweg tot ongeveer 11.00 uur tussen Axel en Terneuzen volledig afgesloten voor het verkeer. De politie heeft ter plekke samen met een GGD-arts uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Een politiewoordvoerder meldt dat het vermoeden bestaat dat de auto met hoge snelheid tegen de boom is gereden.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Slachtoffer Tractaatweg is 33-jarige man (14-09-2014)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AH (14-9-2014 om 14:20)
Respect, er is hier iemand overleden die dit naar ik aan mag nemen echt zelf niet om heeft gevraagd. Ik vind de reacties die hier gepost worden absoluut ongepast. Hoe durven jullie over bomen langs de weg of wegpiraten te praten zonder dat er verder maar iets bekent. Hoge snelheid kan ook met 80 km/u zijn. Enige wat uit de foto's is op te maken is dat de auto niet frontaal maar zijdelings tegen de boom is beland. Hier is geen enkele auto tegen bestand en zeker een Fiat Punto niet. Nabestaanden en hulpverleners veel sterkte bij het verwerken van dit tragisch ongeluk.
Benny Ras (14-9-2014 om 14:09)
Gecontroleerd voor familie en vrienden
Benny Rad (14-9-2014 om 13:48)
Maatje gister hadden we nog lol.. we gaan je missen Gecontroleerd voor de familie en vrienden
Anoniem (14-9-2014 om 13:47)
Of de 24 uurs diensten daar in de buurt.... Slecht voor de werkgelegenheid en de verkeersveiligheid. Afgezien van dit ongeluk, waar ik de reden niet van weet.
zeeuw (14-9-2014 om 13:18)
Enkelbaans autowegen zijn de dodelijkste wegen die er bestaan. Eigenlijk zouden er net als op snelwegen vangrails moeten staan. En liefst een uitwijkstrook zo wordt voorkomen dat je in de berm schiet en in de sloot of tegen een boom beland. In België zijn dit soort wegen altijd 2×2 rijstroken met max 90km pu. Sterke aan de nabestaanden.
k (14-9-2014 om 13:08)
jb al het gezever weer over bomen langs de weg,zoals ik het lees is de auto in de berm geraakt heeft de bestuurder/ster te heftig gereageerd in de slip gegaan en aan de andere kant vd weg een boom geraakt, niet de boom schuldig maar bijv. die rotte telefoontjes waardoor iemand in de berm raakt en door een boom tot stilstant komt, waarom gooien we ze niet gewoon uit het raam? telefoon in de auto DODELIJK en oorzaak van veel te veel ongelukken
Cookie-instellingen beheren