Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tractaatweg dicht vanwege dodelijk ongeluk

Toegevoegd: 14-09-2014, 09.05 uur - Update: 14-09-2014, 13.47 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een verkeersongeval op de Tractaatweg (N62) bij Axel is zondagochtend één persoon om het leven gekomen. De weg is urenlang afgesloten geweest.

De automobilist(e) reed rond 07.30 uur met zijn/haar auto tegen een boom ter hoogte van buurtschap Schapenbout. Het voertuig kwam uit de richting van Axel, raakte in de berm en schoot naar de berm aan de andere zijde van de weg. Daar kwam het voertuig tegen de boom tot stilstand. Er werden meerdere brandweerwagens en een traumateam opgeroepen maar het slachtoffer overleed ter plekke.

Vanwege het ongeluk was de Tractaatweg tot ongeveer 11.00 uur tussen Axel en Terneuzen volledig afgesloten voor het verkeer. De politie heeft ter plekke samen met een GGD-arts uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Een politiewoordvoerder meldt dat het vermoeden bestaat dat de auto met hoge snelheid tegen de boom is gereden.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Slachtoffer Tractaatweg is 33-jarige man (14-09-2014)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
automobilist (14-9-2014 om 12:52)
Wat velen schijnbaar willen is van wegen een racecircuit maken. Reacties zoals : Zonder bomen binnen 30 meter ,meer overlevingskans wijzen in die richting. De enige garantie op 100% overlevingskant is je aan de voorgeschreven regels houden. Dus niet harder rijden dan toegestaan, handen aan het stuur en ogen op de weg dus weg met die dodelijke mobieltjes, enz.....
marina (14-9-2014 om 12:45)
@J.B. in Belgiƫ staan vrachtauto's geparkeerd vlak naast de 90km/u wegen, daar heb je zelfs als (brom-)fietser al geen schijn van kans om een aanrijding te overleven, of als automobilist, daar ben je altijd de klos. Wat er ook gebeurd is, dat ligt niet aan die bomen er rijden jaarlijks miljoenen auto's en net die paar waar het mis gaat zijn het de bomen die gevaar opleveren. Kan ook een lantaarnpaal zijn of een verkeersbord, noem maar op. Die gaan ook niet opzij en zijn dan net zo gevaarlijk. Erg genoeg voor de nabestaanden, die mogelijk nooit te weten komen wat er precies aan de hand was.
Zeeuws meisje (14-9-2014 om 12:38)
Bomen of geen bomen, het zal snelheidsduvels niet tegenhouden! Wel beter dat deze racepiraat tegen een boom is geknald dan tegen een onschuldige medeweggebruiker! Klinkt misschien hard maar is wel de waarheid. Hij/zij heeft het gaspedaal ingetrapt ongeacht of er bomen staan of niet! 'Hopelijk wel een eyeopener voor anderen die vaak veel en veel te hard rijden. Sterkte voor de hulpverleners en nabestaanden.
ik (14-9-2014 om 12:27)
of gewoon aan de regels houden, hoe vaak er ingehaald wordt niet normaal(weet nu niet wat de oorzaak hier was) maar je bent verantwoordelijk voor je eigen daden. helaas nu fataal sterkte voor de nabestaanden
SlowRider (14-9-2014 om 12:17)
Geef de bomen maar weer de schuld. Zo te zien er is hier inderdaad erg hard gereden en dat kan je niemand verwijten als de bestuurder zelf. Sterkte voor de nabestaanden.
J.B (14-9-2014 om 11:44)
Langs heel veel wegen staan nog altijd bomen,te dicht bij. Als er maar iets gebeurd en je raakt van de weg,is een boom als een betonnen paal. Zonder bomen binnen 30 meter ,meer overlevingkans !!
Cookie-instellingen beheren