Weerbericht:
Zonnig, op de Wadden kans op mist. Vannacht lokaal mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Tractaatweg dicht vanwege dodelijk ongeluk

Toegevoegd: 14-09-2014, 09.05 uur - Update: 14-09-2014, 13.47 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een verkeersongeval op de Tractaatweg (N62) bij Axel is zondagochtend één persoon om het leven gekomen. De weg is urenlang afgesloten geweest.

De automobilist(e) reed rond 07.30 uur met zijn/haar auto tegen een boom ter hoogte van buurtschap Schapenbout. Het voertuig kwam uit de richting van Axel, raakte in de berm en schoot naar de berm aan de andere zijde van de weg. Daar kwam het voertuig tegen de boom tot stilstand. Er werden meerdere brandweerwagens en een traumateam opgeroepen maar het slachtoffer overleed ter plekke.

Vanwege het ongeluk was de Tractaatweg tot ongeveer 11.00 uur tussen Axel en Terneuzen volledig afgesloten voor het verkeer. De politie heeft ter plekke samen met een GGD-arts uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Een politiewoordvoerder meldt dat het vermoeden bestaat dat de auto met hoge snelheid tegen de boom is gereden.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Slachtoffer Tractaatweg is 33-jarige man (14-09-2014)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chauffeur (14-9-2014 om 11:13)
de enige manier om deze weg (een beetje) veilig te krijgen is door er traject controlle op te zetten , inhalen op deze weg gebeurd vaker dan de sluizen van Terneuzen open gaan per dag,
Nathaly (14-9-2014 om 10:47)
Heel veel sterkte voor de familie, nabestaanden en hulpverlening die dit mee hebben moeten maken!
marina (14-9-2014 om 09:18)
Sterkte weer aan alle hulpverleners en de familie, vrienden en bekenden van het slachtoffer
Cookie-instellingen beheren