Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Tractaatweg dicht vanwege dodelijk ongeluk

Toegevoegd: 14-09-2014, 09.05 uur - Update: 14-09-2014, 13.47 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een verkeersongeval op de Tractaatweg (N62) bij Axel is zondagochtend één persoon om het leven gekomen. De weg is urenlang afgesloten geweest.

De automobilist(e) reed rond 07.30 uur met zijn/haar auto tegen een boom ter hoogte van buurtschap Schapenbout. Het voertuig kwam uit de richting van Axel, raakte in de berm en schoot naar de berm aan de andere zijde van de weg. Daar kwam het voertuig tegen de boom tot stilstand. Er werden meerdere brandweerwagens en een traumateam opgeroepen maar het slachtoffer overleed ter plekke.

Vanwege het ongeluk was de Tractaatweg tot ongeveer 11.00 uur tussen Axel en Terneuzen volledig afgesloten voor het verkeer. De politie heeft ter plekke samen met een GGD-arts uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Een politiewoordvoerder meldt dat het vermoeden bestaat dat de auto met hoge snelheid tegen de boom is gereden.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Slachtoffer Tractaatweg is 33-jarige man (14-09-2014)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (19-9-2014 om 12:27)
Zo te lezen zijn er heel wat getuigen geweest van dit ongeluk. Iedereen weet blijkbaar hoe het gegaan is. Deze mensen kunnen gelijk als rechercheur aan de slag. Denk toch eerst eens na wat de nabestaanden meemaken na zo'n ongeval voordat je met je oordeel klaarstaat.
de waarheid (17-9-2014 om 11:39)
Gewoon niet inhalen op die weg met de weg is niks mis mee tot je ga inhalen en niet meer naar rechts kunnen terug gaan ja dan moet je wel links gaan en daar stond vast net een boom hoeveel mensen op die weg inhalen ja dan vraag je er ook een beetje zelf om
lees dit eens (17-9-2014 om 11:29)
Het zal wel eerder zijn te laat op het werk auto's in halen tot er een tegenligger aan komt en je kan niet meer naar rechts kunnen gaan ja dan moet je wel links gaan en daar stond dus een boom hoe vaak mensen op die weg inhalen waar je niet mag in halen ik word vaak in gehaald em dan rij ik zelf 100/110 word je nog in gehaald en vaak mensen met kinderen/babys
tiny (16-9-2014 om 14:17)
Wat een typisch gezeur, dit heeft een mensenleven gekost, en er is familie achtergebleven , kunnen we dit soort berichten niet weglaten, misschien is die man wel onwel geworden , van zijn werk gekomen ,moe hoe weten buitenstaanders in godsnaam hoe dit ongeluk gebeurt is , oordeel niet , als je niks weet zwijg dan, ik word er gewoon ziek van , van dit soort mensen die altijd vooraan staan om negatief te reageren,. heel veel sterkte voor de familie, hij heeft er ook niet om gevraagd om zo jong om het leven te komen
Rob (15-9-2014 om 23:06)
Ik lees hier veel reacties over de bomen die te dicht langs de weg zouden staan, en dat die dan maar weg moeten. Moeten in de dorpen waar de wegen ook als racebaan worden gebruikt (o.a. hier in Zaamslag) de huizen die te dicht op de weg staan ook maar gesloopt worden? Lijkt me beter om als bestuurder wat meer op je snelheid te letten en niet van de weg af raken door afleiding. Het heet ook een ongeluk, die bomen kunnen er niets aan doen!!
B Doenbeek (15-9-2014 om 21:49)
Rip jongen
Cookie-instellingen beheren