Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer Tractaatweg is 33-jarige man

Toegevoegd: 14-09-2014, 13.44 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - De persoon die vanochtend in Axel om het leven kwam bij een ongeluk op de Tractaatweg is een 33-jarige Terneuzenaar. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Volgens de politie reed de automobilist rond 07.30 uur tegen een boom ter hoogte van buurtschap Schapenbout. Vermoedelijk gebeurde dat met hoge snelheid. De politie gaat er vanuit dat er sprake was van een eenzijdig ongeval.

De auto raakte zwaarbeschadigd en de inzittende kwam bekneld te zitten. Er werden meerdere brandweerwagens en een traumateam opgeroepen maar het slachtoffer overleed ter plekke. Vanwege het ongeluk was de Tractaatweg tot ongeveer 11.00 uur tussen Axel en Terneuzen volledig afgesloten voor het verkeer.

Zie ook:
Tractaatweg dicht na dodelijk ongeluk (14-09-2014)
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Simon Vis (14-9-2014 om 22:18)
Toch heeft Willy deels gelijk. We kunnen praten over niet goed geworden zijn of een overstekend konijn, maar feit blijft wel dat er vermoedelijk met hoge snelheid is gereden....... Uiteraard veel sterkte aan de familie gewenst!
Nathaly (14-9-2014 om 21:53)
Deze jonge man is een goede vriend van mij! Zelfs beste jongens kan dit overkomen. Hij stond ook zeker niet als roekeloos bekend. De beste jongen had nooit kwaad in de zin en was zeer geliefd onder zijn vrienden en kennisen. Moge u allen uw vooroordelen bij zich houden en de nabestaande laten rouwen om dit verlies. De mening van ieder ander betekend met dit verdriet totaal niets en voegd niets toe. De verslagenheid binnen de familie is inmens. Please laat de jongen met trots zijn laatste rustplaats vinden.
Bianca (14-9-2014 om 21:01)
@Willy: weet je wat er gebeurd is dan? Deze man kan wel niet goed geworden zijn. Ik word een beetje moe van alle vooroordelen van mensen die denken dat ze zo perfect zijn en nooit iets fout doen.
R (14-9-2014 om 20:13)
Blabla Willy, er is iemand verongelukt. Beetje een foute timing om het hierover te hebben. Een ongeluk heet niet voor niks een ongeluk, het zijn fracties van seconden waarin het mis kan gaan, wie weet wat er gebeurd is, konijn op de weg of wat dan ook en uit schrik afbuigen, het zal de eerste keer niet wezen. Enneuh, ik haal mensen die 80 rijden waar ze 100 mogen ook in zolang ik daar andere weggebruikers niet bij hinder of in gevaar breng. streep of geen streep, ik weet echt wel wanneer het veilig kan. Sterkte voor de nabestaanden en natuurlijk ook voor de hulpverleners die ter plaatse waren.
Samantha (14-9-2014 om 19:44)
Weer een jong leven verloren gegaan vandaag! Heel veel sterkte aan familie, vrienden, kennissen en hulpverleners!!
Bianca (14-9-2014 om 18:15)
Heel veel sterkte voor de familie en vrienden.
Cookie-instellingen beheren