Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeluk Nieuwland

Toegevoegd: 14-09-2014, 17.17 uur - Update: 14-09-2014, 21.07 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Bij een ongeluk op de Weizichtweg tussen Nieuw- en Sint Joosland en Middelburg is vanmiddag iemand zwaargewond geraakt.

Het slachtoffer, een motorrijder, raakte door nog onbekende oorzaak rond 15.50 uur van de weg. Hij raakte vervolgens en verkeersbord en kwam een stuk verder naast de weg tot stilstand. Zijn motor reed van het talud af. De motorrijder liep ernstig letsel op en moest met een traumahelikopter naar een ziekenhuis worden gebracht.

De weg, één van de omleidingsroutes die momenteel veelvuldig wordt gebruikt vanwege de werkzaamheden op de A58, was lange tijd afgesloten vanwege politie-onderzoek. Pas rond 18.10 uur kon de weg weer worden vrijgegeven. De motor is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Motorrijder Nieuwland overleden (14-09-2014)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (14-9-2014 om 22:09)
Vincent, veel te vroeg. RIP
H-D (14-9-2014 om 22:03)
aan de lijnen zie je dat het een 60km weg is . maar idd als hij leeg is is het een fijne weg voor hogere snelheden. ik wil dus niet zeggen dat deze man te hard reed kan ook zijn dat er iets lag of overstak waarvoor hij uitweek helaas kan hij het niet meer navertellen. iedereen veel sterkte met dit verlies van weer een collega motorrijder. ashes to ashes, dust to dust r.i.p.
Marcel (14-9-2014 om 20:58)
Is het nou echt zo moeilijk om het fatsoen op te brengen en om eens niet direct iemand te veroordelen. Het zal maar een familielid of een goede vriend zijn. Sterkte voor de nabestaanden, de ooggetuigen en desondanks goed werk van de hulpdiensten. Rust zacht
mozes (14-9-2014 om 18:17)
Beste Cristian, moet dan alles voorgekauwd worden, het is een 60km weg klaar uit. als je als weggebruiker niet instaat bent borden te lezen, en aanwijzingen op te volgen, moet je je rijbewijs inleveren en niet aan het verkeer deel nemen. niet altijd de schuld op een ander afschuiven.
Christian (14-9-2014 om 17:45)
Het verbaast me niks dat er voor de zoveelste keer een ongeval is gebeurd op de wijzichtweg, er wordt te vaak TE hard gereden, veel bestuurders gaan in het midden rijden en hinderen andere bestuurders, nemen te vaak de binnenbocht waardoor je noodgedwongen de berm in moet. De wijzichtweg is GEEN racebaan!! De weg is verraderlijk, onoverzichtelijk en daar wordt te vaak geen rekening mee gehouden. Regelmatig heb ik RWS op de hoogte gesteld van de onveilige situatie, hier wordt niks aan gedaan, hoeveel ongevallen moeten er nog komen voor ze deze weg onder handen nemen? RWS: Plaats duidelijke belijning, plaats drempels én plaats bomen langs de weg waardoor je door snelwegverkeer niet verblind wordt.
Cookie-instellingen beheren