Weerbericht:
In het westen zonnig, elders perioden met zon. Vannacht mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zeer groot ongeluk A58 Goes, GRIP 4

Toegevoegd: 16-09-2014, 08.06 uur - Update: 16-09-2014, 16.52 uur
Foto 37 van 39

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Destiny (17-9-2014 om 08:57)
Ik vind het echt erg veel succes
Dhr. D. (Diederick) van Ee (17-9-2014 om 01:19)
Allereerst wil ik mijn medeleven en deelneming betuigen aan alle nabestaanden, hulpverleners, slachtoffers en hen, die op welke manier dan ook, bij dit dramatische ongeluk betrokken waren. Opnieuw komt de roepstem des Heeren tot ons land en volk: bereid uw huis, want gij zult sterven. Dat deze ernstige roepstem geheiligd zou mogen worden aan ons aller hart en in het bijzonder van degene onder de naam "'t is vreselijk": u moet uzelf vreselijk schamen om zulke harde reacties te plaatsen, al is het wellicht waar dat er mensen waren die 120 km tot 130 km, zonder licht reden; dat is voor die mensen hun eigen verantwoording en niet voor die van u. Verder vind ik het ook erg schoftig van u dat u nabestaanden de les leest; nogmaals: schaam u diep!!
jonneke (17-9-2014 om 00:32)
Vanochtend moest ik naar Middelburg toen ik plotseling stil kwam te staan. Eerst dacht ik nog dat het aan de geplande wegwerkzaamheden lag waar ik al op gerekend had en daarvoor eerder van huis was vertrokken zeker omdat het ook nog eens mistig was. Enkele minuten later wist ik dat er wat anders aan de hand was. Het ene voertuig na het andere kwam over de vluchtstook met zwaailichten en sirenes. Uiteindelijk ben ik heelhuids aangekomen op mijn bestemming maar heb de hele dag de bibbers ervan gehad. Morgen moet ik weer, het schijnt weer mistig te worden. Medeweggebruikers aub pas je snelheid aan ook morgen wil ik weer veilig aankomen. Respect voor alle hulpverleners!
voorkom roddels (16-9-2014 om 23:13)
ik moest naar Heinkenszand maar ging over Lewedorp om dat ik daar 80 mag maar ree met 60 a 50 om dat het en dichte mist was ik wens weer de Nabestanden heel veel sterkten met het verdriet ook die mensen in het ziekenhuis wens ik de mensen sterkten als het weer dichten mist is voer je mist lichten en hou verdoende af stand
Jaap (16-9-2014 om 22:44)
Over het algemeen genomen, en ik rijdt regelmatig deze route, kun je stellen dat er veel te weinig afstand gehouden wordt in het verkeer. Verder heb ik vanmorgen om 07.00 u in Vlissingen mijn honden uitgelaten; op dat moment wat er al sprake van dichte mist. Ook dan kom je al veel verkeer tegenzet of slechte verlichting of helemaal geen verlichting. Ik moest niet weg op dat moment, maar als ik het zicht te weinig vind, of dat dan 50 of 80 meter zicht is, zet ik mijn mistachterlicht aan, ik wil gezien worden. Ook wordt men geacht bij verminderd zicht de snelheid te matigen, en dan niet van 120 naar 115, maar naar 80, 60 of zelfs nog minder, om maar niet te spreken van afstand houden. Voor alle slachtoffers: sterkte met de verwerking!
kees (16-9-2014 om 20:55)
ik kan zeggen over de oorzaak dat er te hard is gereden en niet met aangepaste snelheid, en dan iemand naderen die wel zijn/haar snelheid heeft aangepast, ik heb het vanochtend ook gezien, hoe er dtoch nog door sommige gereden werd, met het korte zicht.... zo,n botsing gaat niet vanzelf meen ik