Weerbericht:
Eerst nog buien in het oosten, vannacht kans op mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zeer groot ongeluk A58 Goes, GRIP 4

Toegevoegd: 16-09-2014, 08.06 uur - Update: 16-09-2014, 16.52 uur
Foto 37 van 39

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ t is vreselijk (16-9-2014 om 19:36)
Je bent nog al een betwetertje he, en dan ook nog de werkgevers de schuld geven en nabestaanden de les lezen. Jij spoort echt niet!
jorn (16-9-2014 om 19:06)
gewoon de auto,s uitvoeren met gps gestuurde snelheidsbegrenzers die bij mist je snelheid automatisch aanpast is technisch mogenlijk mijn condoleances naar de nabestaanden verschrikkelijk!
J. (16-9-2014 om 18:44)
Heel veel sterkte voor alle betrokkenen en nabestaanden en voor alle hulpverleners. Jammer alle reacties over mogelijke oorzaken. Oordeel niet als je niet weet wat er gebeurt is...
Martijn (16-9-2014 om 18:36)
@ t is vreselijk ik denk dat die mensen die zo jakkeren , bumperkleven, bellen en wastappen en wat al nog niet meer , beter eens 15 min eerder uit bed kunnen komen kun je net zoals mij ook gewoon relaxed en op het gemak naar je werk rijden. En een mist licht is er voor mist gebruik het dus ook maar wel verstandig . Wel heel veel sterkte voor de betrokkenen en wij Zeeuwen mogen maar wat trots zijn op de vrijwilligers, hulpdiensten en de super mensen die even koffie of water rond brachten!
jan (16-9-2014 om 18:22)
vanmorgen om half acht kom je autos tegen zonder licht en maar vliegen terwijl het hartstikke mistig is. Moet er weer iets ernstigs gebeuren voordat de mensen wakker worden en dan is het meestal te laat.
t is vreselijk.. (16-9-2014 om 17:39)
Ik denk dat dat juist de valkuil is, Alfred! Men heeft denk ik niet voorzien dat die mist zó dik zou worden, mínder dan 50 meter zicht. Wie weet op de snelweg precies wat 50 meter is? Dus die wet moet aangepast en niet zo precies nagevolgd worden. Gewoon als je denkt: ik zie mijn voorganger slecht, dan ziet jouw navolger jou dus slecht, dus die mistlampen achter aan. Vóór kan ik me nog voorstellen dat het idd anderen kan hinderen.... Mary, ik vind het erg voor u dat u een dierbare verloor en dat reacties daarop u hard raakten. Maar ik snap niet dat nabestaanden reacties lezen, zij hebben toch wel wat anders aan hun hoofd. Stel dat ik 1 van mijn kids zou verliezen bij een ongeluk, dan ga ik echt geen reacties daarop zitten lezen....