Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en droog, morgen kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Twee doden bij ongeluk N59 Oosterland

Toegevoegd: 17-09-2014, 18.22 uur - Update: 18-09-2014, 09.48 uur
Door: Roland de Jong & Rolf de Feijter

OOSTERLAND - De Rijksweg (N59) bij Oosterland is vanavond lange tijd gestremd geweest vanwege een ernstig verkeersongeval. Daarbij zijn twee mensen om het leven gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 17.45 uur. Ter hoogte van de Wok van Zeeland kwamen door nog onbekende oorzaak een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing. Bij de botsing zijn volgens de politie twee personen om het leven gekomen. Het zou gaan om inzittenden van de auto. Hun identiteit is nog niet bekend.

De brandweer schaalde op naar middel-hulpverlening en rukte uit met twee tankautospuiten en een hulpverleningsvoertuig. De traumahelikopter werd opgeroepen maar is niet meer ingezet.

De politie heeft ter plekke uitgebreid sporenonderzoek verricht.

Over dit incident is een recenter artikel verschenen:
- Slachtoffers N59 bejaarde vrouwen (18-09-2014)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roeland den Hollander (19-9-2014 om 11:30)
Afgelopen Woensdag 17-09-2014 heeft een verschrikkelijk ongeval plaatsgevonden, waar één van onze chauffeurs bij betrokken was. Inmiddels is gebleken dat onze chauffeur totaal niets te verwijten valt. Langs deze onpersoonlijke weg willen wij alle nabestaanden veel sterkte toe wensen met het verwerken van hun verlies. U zult begrijpen dat onze chauffeur ook zwaar getraumatiseerd is door het ongeval. Roeland den Hollander Fleetmanager FarmTrans BV
bertus (18-9-2014 om 18:43)
@vivian is getuige, heb dit verhaal ook vanuit de vrachtwagenchauffeur gehoord. Helaas een noodlottig ongeval. Die tonnen aardappelen zet je dan nooit op tijd stil. Gecondoleerd aan de nabestaanden. Heel veel sterkte voor de chauffeur, dit gaat je niet in de koude kleren zitten.
hoe vaak nog (18-9-2014 om 15:08)
rood licht genegeerd? of op de verkeerde plek over willen steken je weet het niet. wel weet ik dat je met die leeftijd niet meer zo snel reageert als iemand die jonger is en zo`n vrachtwagen zet je niet zomaar even stil zeker niet geladen mensen hou er rekening mee hoe groter hoe langer de remweg piep er niet even voor en als je last heb van het zonnetje gebruik een zonnebril of je handen om je ogen af te schermen dan zie je het wel. zal wel commentaar op dit stukje komen maar ja de waarheid is hard en de mens moet toch ooit wakker geschud worden
Nel (18-9-2014 om 10:28)
Het blijft gissen wat er echt is gebeurd, heb regelmatig gekke situatie's gezien daar. Laagstaande zon is een optie, maar je blind staren naar rood licht wat overigens in no time weer op groen springt. Ook kunnen ze gedacht hebben dat die vrachtwagen afsloeg want normaal heb je om de grote weg af te komen een uit rijstrook.Kan er nog veel meer noemen, maar stop er maar mee het heeft toch geen zin. Heel veel sterkte aan alle hulpverleners chauffeur en familie.
l (18-9-2014 om 10:16)
De weg is daar toen aangepast, maar waarom toen niet gelijk een weg vanuit Oosterland naar de stoplichten i.p.v. de huidige situatie, dit blijft een gevaarlijk gedeelte.. helaas..
leon (18-9-2014 om 10:07)
Wederom een afschuwelijk gebeuren , het geeft aan dat deze wegen erg gevaarlijk zijn , zeker met dit soort kruispunten is het erg opletten. Ook een laagstaande zon kan gevaarlijk zijn , wat ook de oorzaak is, voor de nabestaanden heel veel sterkte , ook de chauffeur sterkte dit zal zijn leven lang bij blijven .
Cookie-instellingen beheren