Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffers N59 bejaarde vrouwen

Toegevoegd: 18-09-2014, 09.43 uur
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - De twee personen die gisteren om het leven kwamen bij een aanrijding op de N59 in Oosterland zijn vrouwen van 80 en 97 jaar oud. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Het voertuig van de slachtoffers sloeg rond 17.45 uur op het kruispunt ter hoogte van restaurant Wok van Zeeland af in de richting van Zierikzee. Vanuit die richting naderde een vrachtwagen. De chauffeur kon de personenauto niet meer ontwijken. De slachtoffers zijn ter plekke overleden.

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De bevindingen worden nog op een rijtje gezet.

Zie ook:
Twee doden bij ongeluk N59 Oosterland (17-09-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
deutsche gründlichkeit (18-9-2014 om 10:56)
Vandaag staat in de kranten dat Duitsland vandaag een blitzmarathon op hun wegen houd i.v.m. het exploderende aantal verkeersdoden daar. 13.000 agenten worden ingezet. Daar zou onze regering wel eens een voorbeeld aan kunnen nemen maar die hebben nu eenmaal geen zin of ambitie dus hier plaatsen we wel een flitspaal want dat brengt weer geld op. Dat kan dan als belastingvoordeeltje voor de rijken gebruikt worden.
Kees (18-9-2014 om 10:32)
Ik had al zo'n vermoeden over de leeftijd van de slachtoffers. Degenen die de slachtoffers moesten identificeren waren eveneens twee hoogbejaarde mensen. Het ongeluk heeft ook wel veel weg van het ongeluk bij Bruinisse, eerder het jaar.
Cookie-instellingen beheren