Weerbericht:
Bewolkt en regen, later stevige buien en veel wind
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Beledigende Vlissinger (26) aangehouden

Toegevoegd: 08-04-2006, 10.59 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Toen een 26-jarige Vlissinger een horeca-gelegenheid verliet, rond 21.01 uur gisteravond, was hij kennelijk niet in een al te best humeur.

De man begon te schelden en te dreigen tegen (ongeveer) iedereen die hij tegenkwam. Hij schold winkelend publiek uit voor alles wat lelijk was en gedroeg zich verkeersgevaarlijk door tussen rijdende auto’s door te lopen.

Nadat hij twee surveillerende politieagenten had uitgescholden werd hij door hen aangesproken op zijn gedrag. Na enig aandringen wilde de man zich legitimeren en begon hij wederom te schelden op de agenten. De man begon op de grond te slaan en verwondde zichzelf hierbij. Hij werd overeind geholpen door de agenten en hierna schold hij de agenten weer uit. Hierop is de man aangehouden.

De man bleef zich verzetten en uiteindelijk konden bij hem de handboeien aangelegd worden. Hierna werd hij overgebracht naar het bureau. De man is overgebracht naar het huis van bewaring en zal vandaag verder gehoord worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren