Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 61 km

Dronken man breekt nek bij ongeluk

Toegevoegd: 18-09-2014, 10.42 uur
Door: Roland de Jong

BAARLAND - Een 27-jarige man uit de gemeente Borsele heeft woensdag aan het einde van de middag zijn nek gebroken bij een ongeluk. De man verkeerde onder invloed van alcohol.

Het ongeluk gebeurde rond 17.00 uur op de Bakendorpseweg. ​De bestuurder van een bestelbus was daar over een aantal betonblokken gereden en in de berm tot stilstand gekomen. Hij zou met zijn hoofd door de vooruit zijn gegaan. De man weigerde in eerste instantie alle medewerking met het ambulancepersoneel. Uiteindelijk is hij afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij zijn nek had gebroken.

De politie liet de man een blaastest doen. Daaruit bleek dat hij te veel had gedronken. Hierop is direct zijn rijbewijs ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lolbroek (19-9-2014 om 13:39)
@Dirk S, je acties zijn te prijzen. Echter het valt in geen geval goed te praten dat iemand met drank op achter het stuur kruipt. Nu waren het een aantal betonblokken die hij is tegen gekomen, dit had ook anders kunnen zijn.. Een moeder mert kinderen in de auto die op de terugweg waren van en dagje uit.. Je zult dat aan de deur krijgen als vader/partner zijnde. Nogmaals ik vind je actie prijzenswaardig, maar het achter het stuur kruipen met drank op is onacceptabel. Ik vel geen oordeel over de etnische afkomst, maar wel de onverschilligheid.
hallo (18-9-2014 om 19:56)
gelukkig reden mijn kids daar niet op de fiets richting school gaan ook over die weg je zal er maar zo een tegenkomen
wim (18-9-2014 om 19:02)
Hoe bestaat het zo vroeg in de middag dronken te zijn en het gevolg dat de dronken man zelfs over de beton blokken tot stilstand is gekomen en dat op een leeftijd van 27 jaar misschien vrouw en kinderen stonden te wachten op zijn thuiskomst of zijn ouders en het gevolg met een gebroken nek met tegenwerking door ambulance personeel om hem mee te nemen wat is een mens toch met zulke problemen
dirk s (18-9-2014 om 18:07)
wat een reacties allemaal hierzo, dat die gedronken had en achter het stuur zat, was zeker erg. maar deze persoon heeft het zien gebeuren. heb gelijk de hulpdiensten gebeld. en heb die jongen man geholpen en tot rust gemaand. omdat ik al bang was dat die zijn nek gebroken zou hebben. maar wat ik nog VEEL erger vind, is dat in de tijd dat ik op de hulpdiensten stond te wachten. er meerdere auto's langs reden en gewoon ook door reden. blijkbaar is het toch voor de meeste mensen te veel moeite om iemand te helpen in deze tijd. maar wel gelijk allemaal oordelen over een pool met drank op. ik zou liever zien dat er meer mensen voor andere klaar stonden dan gelijk een oordeel te hebben over een ander.
marja (18-9-2014 om 16:21)
@ikke ...doe even aangifte althans je vader want voor hetzelfde geld had jij je vader kwijt geweest en wie weet heeft hij onderweg op zijn criminele pad schade gemaakt bij andere mensen
Renata (18-9-2014 om 14:40)
Hehe, eindelijk eens geen onschuldig slachtoffer. Beter zo dan een ander het ongeluk in storten. Goede les.
Cookie-instellingen beheren