Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 58 km

Gewonde bij ongeval Kapelle

Toegevoegd: 18-09-2014, 13.03 uur
Foto 2 van 10

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Flip (18-9-2014 om 16:08)
Beste L.O. Gisch, tegenwoordig hebben veel mensen commentaar en last van hulpverleners. Wat is het probleem eigenlijk? Heeft U wel eens hulp nodig gehad, om wat voor reden dan ook? Weet U waar de ambu post is gehuisvest? Niet? Dit ligt da aan U zelf, de vuilniswagen komt ook bij U in het dorp, omdat U niet zelf de vuilnis naar het stort brengt. Waarschijnlijk kon dit slachtoffer niet zelfstandig naar het ziekenhuis, dus komt de ambulance naar het ongeval toe. Simpel toch, dit snap een kind van 5 jaar, dus ik hoop U nu ook. Dus beste mensen stop aub met dit soort onzin in een reactie teschrijven, want U maakt U zelf belachelijk tegenover de professionele hulpverlener, deze mensen ergeren zich aan Uw uitspraken.
L.O. Gisch (18-9-2014 om 14:34)
Naar aanleiding van het ongeval op de Noordweg te Kapelle: allereerst veel sterkte en van harte beterschap gewenst met het slachtoffer. Echter ook bij dit ongeval evenals bij vorige calamiteiten buiten Kapelle (b.v. Wemeldinge) blijft mijn vraag: waarom moeten de ambulances dwars door het dorp rijden in het drukke centrum en met veel kinderen en scholen ?? Men kan toch vanuit Goes gewoon de Goessestraatweg nemen: dat is veel vlugger en ook veel veiliger dan midden over het dorp te "scheuren" . Wie stelt die routes samen en zijn er soms regels dat dit op deze wijze moet gebeuren ??
Zeeuw (18-9-2014 om 13:17)
Door nog onbekende oorzaak de macht verloren,lees dat regelmatig maar als je dan weer leest hoe een bestuurder(ster)de weg heeft gebruikt voor dat hij/zij tot stilstand kwam heb ik toch grote ???.??????? Wordt er niet een beetje poepie hard gereden in Zeeland op de wegen die we dan zogenaamd "goed kennen" ? Jammer, ze zeggen Zeeuwen zijn stug maar vooral hardleers.
Cookie-instellingen beheren