Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode in kanaal Gent-Terneuzen Sluiskil

Toegevoegd: 18-09-2014, 17.14 uur - Update: 18-09-2014, 19.55 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - In het Kanaal van Gent naar Terneuzen is donderdagmiddag een stoffelijk overschot gevonden. De politie onderzoekt de zaak.

De persoon werd tussen 16.30 en 16.45 uur gevonden nabij Sluiskil. Een duikploeg van de Terneuzense brandweer is uitgerukt om te assisteren. De brandweer is op het water met een rubberboot. Ook Rijkswaterstaat is met een vaartuig ter plekke.

De technische recherche onderzoekt hoe de persoon om het leven is gekomen. De omgeving van de vindplaats is door de politie ruim afgezet met linten. Rond 19.40 uur is het onderzoek op locatie afgerond. Verder onderzoek moet meer duidelijkheid gaan geven over identiteit en de doodsoorzaak.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chuckles (18-9-2014 om 23:11)
Donker is het daar zeker Maar de berm die tussen fiets/voetpad ligt is 3 a 4 keer zo breed als het pad zelf
Mark (18-9-2014 om 18:36)
Het is daar altijd super donker op dat stukje je ziet het water niet van het fietspad
Cookie-instellingen beheren