Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Dode in kanaal vermoedelijk vermoord

Toegevoegd: 19-09-2014, 12.59 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - De persoon waarvan gisteren het stoffelijk overschot werd gevonden in het Kanaal van Gent naar Terneuzen is vermoedelijk het slachtoffer geworden van een misdrijf. Het gaat vermoedelijk om een man uit Gent die sinds zondagavond werd vermist.

De persoon werd rond 16.30 uur door een voorbijganger gevonden nabij Sluiskil. Een duikploeg van de Terneuzense brandweer rukte uit om te assisteren. De omgeving van de vindplaats werd door de politie ruim afgezet met linten. Rond 19.40 uur is het onderzoek op locatie afgerond. Het stoffelijk overschot is uit het water gehaald en voor verder onderzoek naar een mortuarium gebracht. 

Uit het onderzoek bleek dat de man vermoedelijk door een misdrijf om het leven is gekomen. De onderzoeksgegevens zijn overgedragen aan de politie in Gent, die een verder onderzoek instelt. Verder onderzoek moet meer duidelijkheid gaan geven over identiteit en de doodsoorzaak.

Zie ook:
Dode in kanaal Gent-Terneuzen Sluiskil


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren