Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 105 km

Jongens aangehouden met inbrekerswerktuig

Toegevoegd: 20-09-2014, 13.22 uur
Door: Rolf de Feijter

OUD-VOSSEMEER - De politie heeft zaterdagmorgen vroeg op de Damasstraat in Oud-Vossemeer twee jongens aangehouden. Zij hadden een tas met inbrekerswerktuig in de bosjes verstopt.

De politiemeldkamer kreeg rond 00.10 uur van een zeer alerte getuige een melding van een verdachte situatie. Ze had twee jongens op een scooter zien aan komen aanrijden. De jongens hadden hierna een tas in de bosjes verstopt en waren de wijk ingelopen. Omdat de vrouw bang was dat ze misschien gingen inbreken, belde zij onmiddellijk de politie.

Rond 00.30 uur werden de jongens door agenten aangesproken en werd de tas gecontroleerd. In de tas zat inbrekerswerktuig. Hierop werden de jongens van 16 en 18 jaar uit Bergen op Zoom aangehouden. Ze zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex in Breda gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pé (20-9-2014 om 23:19)
Zo jong! 16 en 18 jaar!!! Komen even op de scooter van Bergen op Zoom naar Tholen, omdat Zeeland 'makkelijker' zou zijn? Zo zie je maar oplettende mensen houden mooi alles in de gaten. Goede actie van de beller! Knap ook dat de politie het serieus heeft genomen! Helaas zullen ze te snel weer thuis zijn... Hopelijk wordt er meer gestraft dan zeggen: mag je niet meer doen hoor! In de gaten houden deze gastjes! Ouders kun je niet altijd de schuld geven, elke tiener gaat met vriendjes even een rondje doen... die weten dat misschien niet eens.
zeeuw (20-9-2014 om 17:24)
16 en 18 jaar, goed bezig om jullie toekomst te vergallen.. Hulde aan de getuige...
jan (20-9-2014 om 16:12)
16 en 18 jaar: da's durven. Voorlopig dus nog niet vrij laten in de maatschappij. Want: wat komt daar van terecht. Hebben die ook nog ouders die daarvoor verantwoordelijk gesteld kunnen worden ? De maatschappij vrijwaren voor zulk soort jongetjes !!
Cookie-instellingen beheren