Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Snorfietser zwaargewond bij Nieuwerkerk

Toegevoegd: 20-09-2014, 13.28 uur
Door: Rolf de Feijter

NIEUWERKERK - Vrijdagavond is de bestuurder van een snorfiets zwaargewond geraakt bij een ongeval op de parallelweg van de N59 bij Nieuwerkerk.

Een automobilist die over de N59 reed, zag rond 22.30 uur in de berm van de parallelweg in de buurt van de Vissersweg, iets liggen. Hij ging terug en vond een gewonde man. Het slachtoffer was nauwelijks aanspreekbaar. Uit onderzoek bleek dat de 24-jarige man uit Zierikzee met zijn snorfiets tegen de bushalte was gereden en ten val was gekomen. Hij is voor onderzoek met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht, waar hij is opgenomen.

Agenten vermoedden dat de bestuurder alcohol had gedronken. Daarom is in het ziekenhuis door een GGD-arts een bloedproef afgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (20-9-2014 om 19:44)
Gelukkig dat de man gevonden is ongeacht wat de reden was drank of geen drank wat zijn er toch veel drank offers in zeeland waar menig man onvoldoend sterk is geweest
Michelle (20-9-2014 om 13:58)
Boft hij nog dat ie is gevonden!!!
Cookie-instellingen beheren