Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Dronken bestuurder met auto in sloot

Toegevoegd: 21-09-2014, 10.53 uur
Door: Rolf de Feijter

BRUINISSE - Zaterdagavond is op de Visserijweg in Bruinisse een bestuurder met zijn auto in de sloot gereden. Van de man is een bloedproef afgenomen.

Het ongeluk gebeurde rond 19.50 uur. Vermoedelijk is de man op de T-splitsing vanaf de Technologieweg rechtdoor de sloot ingereden. De brandweer heeft de deur van de auto opengeknipt en het slachtoffer eruit gehaald.

Uit een blaastest bleek dat de 26-jarige bestuurder uit Oude-Tonge teveel alcohol had gedronken. Hij is aangehouden en voor behandeling naar het ziekenhuis in Dirksland gebracht. In het ziekenhuis heeft een arts een bloedproef van hem afgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ml (22-9-2014 om 23:28)
ik denk dat de bestuurder blij moet zijn dat hij nog leeft en dat dit een les voor hem is geweest. hij weet zelf wel dat hij fout zat dat hoeven jullie niet meer te zeggen. het kan iedereen overkomen zelfs mensen zonder alcohol op.
Tom (21-9-2014 om 20:28)
Wat rijden er toch nog steeds veel mensen na het drinken van alcohol. Alleen deze week alweer 3 ongevallen in Zeeland naar aanleiding van dronken rijden! Nog meer controle is wellicht toch noodzaak, alhoewel tot hoever moet je gaan...
Goesenaar (21-9-2014 om 15:39)
Nooit meer autorijden zou de straf moeten zijn.
Michelle (21-9-2014 om 13:05)
Het is maar goed dat er genoeg sloten zijn om in te rijden, beter dan een tegenligger aan te rijden met alle gevolgen van dien!! Sloten zijn een gewild artikel bij dit soort mensen zoals we de laatste tijd regelmatig hebben kunnen lezen!
ton (21-9-2014 om 12:52)
Bij deze gast niet alleen bloed afnemen maar ook zijn rijbewijs, liefst voor een jaar 5, auto (wat er nog van over is) in beslag nemen en een joekel van een prent geven. Nu is het een sloot, volgende keer misschien een groep fietsers waar hij op (in) rijdt.
Cookie-instellingen beheren