Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 77 km

Auto uitgebrand bij ongeluk Nieuw Namen

Toegevoegd: 21-09-2014, 10.57 uur
Door: Rolf de Feijter

NIEUW NAMEN - Zaterdagavond zijn op de kruising van de Koninginnestraat en de Parallelweg in Nieuw Namen twee auto's op elkaar gereden. Eén van de auto's is uitgebrand. De bestuurders zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 22.10 uur. Een auto, bestuurd door een 22-jarige man uit het Belgische Temse reed over de Koninginnestraat richting Emmadorp. Hij verleende op de stopkruising met de Parallelweg geen voorrang aan de auto die werd bestuurd door een 31-jarige vrouw uit de gemeente Hulst. De auto's raakten bij de aanrijding van de weg en belandden op het land van een boer. De auto die door de vrouw werd bestuurd vloog in brand. De brandweer heeft haar uit de auto bevrijd. Beide bestuurders waren bij kennis en zijn door ambulances naar twee ziekenhuizen gebracht, namelijk in Terneuzen en Antwerpen.

Een medewerker van de afdeling verkeersongevallen analyse heeft een uitgebreid sporenonderzoek verricht. Daarna zijn de auto's door een bergingsbedrijf weggetakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dolfje (21-9-2014 om 12:07)
Voorrangssituatie is daar zeer duidelijk en er staat ook nog een spiegel. Onbegrijpelijk dat je geen voorrang verleend daar waar je moet stoppen en totaal géén overzicht is door bebouwing.
Cookie-instellingen beheren